Az univerzum üzenete számodra: Minden jóra fordul!

Az univerzum üzenete számodra: Minden jóra fordul!

Sok nehézséget kellett megélned életed során, és ezt néha elegánsan, néha ügyetlenül tetted, de minden, ami történt veled, komoly leckeként szolgált, és hozzájárult jelenlegi személyiségednek a kialakulásához.

Az élményeid formálták a személyiséged és jellemed, ám az utat, amit megtettél, Te választottad, mégpedig az önt ért élményekre adott válaszreakcióként. Ez különösen igaz a közelmúltban megélt ciklusra, amely oly sok kihívás elé állított, és amelyeket sikerrel leküzdöttél.

A küzdelmes időszak tehát a végéhez közeledik, és akár tisztában vagy vele, akár nem, nagymértékben hozzájárult a spirituális fejlődésedez. Ezután is szembe kell nézned még néhány kihívással, de sokkal felkészültebben fogadod majd bármi is lesz az, mert az elmúlt időszak történései folytán jelentősen merősödtél és bátrabb lettél. Olyan tartalékokat fedezel fel saját magadban, amikről eddig egyáltalán nem volt tudomásod, és ezek életed végéig segítenek majd.

A nagybetűs Élet alakulásába vetett hit és a sorsszerűség tudatos elfogadásában segíteni fog, hogy akármi is következik ezután, magabiztosan, elegánsan és könnyedén vegydd. A tudatos és célirányos döntéshozatal ezentúl elsődleges szempont lesz nálad, mert ezek révén érheted el, hogy életed sokkal jobbra forduljon!


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL