December 30. Telihold – Dönts a boldogság mellett!

December 30. Telihold – Dönts a boldogság mellett!

Hihetetlen gyorsan elérkeztünk 2020 utolsó teliholdjához! Köszönöm, hogy egész évben velem tartottál ezen a rögös, de csodálatos úton. 

Az idén bővelkedtünk azokban a feladatokban, melyek segítettek felfedezni saját határainkat. Sokszor kellett kiállni magunk mellett, és végre megtanultuk, hogy mi vagyunk a legfontosabbak, és nálunk jobban senki nem érdemli meg a szeretetünket.

Sokkal bölcsebben szemléljük az életet, és tisztában vagyunk vele, hogy minden változás a javunkat szolgálja. Az Univerzum egyensúlyra törekszik, így bízz abban, hogy körülötted minden a kiegyenlítés felé halad.

Ha valakivel eltávolodtatok egymástól, ne keserítsen el! Szinte biztos, hogy nem tudja megadni, amire a lelked vágyik. Jelenleg nem egyfelé halad utatok. De ez bármikor megváltozhat! Mindennek oka van, ne feledd! Ha megtanulod becsülni az érzéseid, ha többé nem alázkodsz meg és egyenrangú partnernek tekinted magad,  akkor a másik ember ezt sugározza vissza feléd: tisztelni és becsülni fog. És sokszor az élet azért válassza szét a párokat, hogy meggyógyítsák saját sebesült lelküket, és a kapcsolatot egy magasabb szintre emelve együtt folytassák a megkezdett utat. Hiszen amíg sebzett a lelketek, addig bántjátok egymást. Fogadd el a helyzetet, bármi vesz körül. Fogadd be az új lehetőségeket, és ne félj elengedni a régit. Helyet kell biztosítani az újnak minden területen. És tanuld meg végre, hogy az életben az egyetlen biztos dolog a változás maga! Ha együtt haladsz az áramlással, és nem makacsul ellenállsz, akkor felfedezed, mekkora csodák várnak rád!

Ma fordíts időt arra, hogy meghatározd magadban, milyen újdonságokat szeretnél beengedni életedbe. Lásd tisztán, milyen változásokra van szükséged, hogy azzá válj, aki mindig szerettél volna lenni. Jó lenne beindítani egy új vállalkozást? Itt az ideje bátornak lenni! Senki másra ne hallgass, mint szíved szavára! Bízz magadban végre! Magányos vagy, és társra vágysz? Tisztában vagy vele, mi az, ami boldoggá tehetne? Ha meg tudod fogalmazni végre, könnyebben támogatnak égi segítőid.

Ne félj a költözéstől, a munkahelyváltástól, egy új karrier beindításától! A bátorság mindig kifizetődő. Arra bíztatlak, merj hinni a megérzéseidnek! Tudd, hogy képes vagy elengedni bármilyen félelmet, fájdalmat. Minden helyzet megoldható, ha követed szíved szavát!

Arra kérlek idén még egyszer utoljára, változtass! Változtass azon, ami nem okoz örömöt az életedben. Változtass azon, ami lehúz, ami visszatart! Változtass azon, ami a mélybe taszít és elhiteti veled, hogy nem vagy elég jó. Változtass mindenen, ami nem engedi, hogy ÖNMAGAD légy!

Ha végre befogadod a változást, nagy reményekkel vághatsz neki a következő évnek. Legyen a mai nap célja, hogy megfogalmazod, mit szeretnél az év múlásával magad mögött hagyni… Mi az, aminek terhét nem akarod magaddal cipelni a jövőbe? 

Mondd ki hangosan, és ígérd meg magadnak, hogy a következő évben elsősorban arra fogsz törekedni, hogy boldoggá tedd önmagad! Tűzz ki új célokat, és megújult erővel indulj valóra váltani álmaid! Szabad előtted az út! Kinyíltak az ajtók, csak át kell lépned rajtuk! Légy tudatos teremtője életednek, és találd meg újra a csodát a szívedben!

Kellemes elengedést, és varázslatos új esztendőt kívánok neked!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével küzzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL