Ebből az 5 képből az egyik elárulja, mi vár rád

Ebből az 5 képből az egyik elárulja, mi vár rád

Egy asszociációs játékot hoztunk nektek, amit pszichológusok is előszeretettel használnak. A teszt rendkívül egyszerű: Nézd meg az alábbi öt képet, és válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik, a leginkább hatással van rád.

Fontos, hogy ne mérlegelj, ne agyalj, a lehető leggyorsabban dönts, majd olvasd el, mit árul el rólad és a közeljövődről a választott kép!

Ha az 1. képet választottad:

Jelenleg nyugalomra és békére van szükséged. Könnyen lehet, hogy egy megterhelő időszakon vagy túl, ezért most fel kellene töltődnöd, testileg és lelkileg egyaránt. Te is érzed, hogy erre van szükséged, ezért fontos, hogy találj megfelelő mennyiségű időt a kikapcsolódásra. Foglalkozz a hobbijaiddal, találkozz régen látott barátokkal, aludj egy órával tovább a hétvégén! Ezek a tevékenységek új erőt adnak majd neked, amire azért is szükséged lesz, mert a munkádban pozitív változások várnak rád.

Ha a 2. képre esett a választásod:

Kifejezetten szerencsés időszak következik az életedben! Az univerzum most fogja megjutalmazni az eddigi optimista, pozitív hozzáállásod. Most minden körülmény kedvező számodra ahhoz, hogy nagy sikereket érj el. A kép azt jelenti, hogy az életedben jobbra fordulnak a dolgok. Ne úgy képzeld ezt el, hogy egyik napról a másikra minden megoldódik, ez egy folyamat, ami érzékelhető lesz a számodra. Vágj bele bátran amibe szeretnél, Fortuna fogja majd a kezedet!

Ha a 3. kép tetszett a legjobban:

Meglehetősen sajátos nézőpontból látod magadat, és a téged körülvevő világot. A kiegyensúlyozottság kulcsfontosságú számodra. A közeljövő egyik pozitív változása az lesz, hogy szinte teljesen eltűnik majd belőled a féltékenység, és az irigység, kevesebbet fogsz másokkal törődni. Megérzéseid felerősödnek, és érdemes lesz hallgatnod rájuk, mert a jó irányba visznek. A jövőd izgalmasan alakul, új, eddig ismeretlen terepre tévedsz majd, ahol új emberekkel és korábban még nem tapasztalt élethelyzetekkel ismerkedsz meg.

Ha a 4. kép fogott meg leginkább:

Hosszú idő után rájöttél arra, hogy érdemes az érzéseidre, megérzéseidre hagyatkoznod. A következő lépés az, hogy minél tudatosabban építsd be ezeket a gondolatokat az életedbe. Ha ezt eléred, javulni fognak a kapcsolataid. Nem küzdesz olyan dolgokkal, amikre nincs ráhatásod, képes vagy az árral haladni. A spiritualitás nagyobb szerepet fog kapni az életedben, és ez segíthet abban, hogy megtaláld a válaszokat a régóta gyötrő kérdéseidre.

Ha az 5. kép volt rád a legnagyobb hatással:

Itt az ideje, hogy egy időre kiszállj a mókuskerékből. A monoton hétköznapok, és a mindennapi megoldandó feladatok felőröltek. Még ha néha kilátástalannak is tűnik a helyzet, fontos, hogy megőrizd a humorérzékedet. Szabadidődben dolgozhatsz az újratervezésen: Új impulzusokra, kihívásokra van szükséged, a komfortzónán túl. Ne fecséreld az időd olyan emberekre, akik nem érdemesek rá. Ha sikerül kiszakadnod kicsit a szürke hétköznapokból, olyan lendületet vehetsz, aminek segítségével az eddigieknél is nagyobb sikereket érhetsz el.


forrás: https://bidista.com/ebbol-az-5-kepbol-az-egyik-elarulja-mi-var-rad/


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL