Egy elfelejtett történet: a bölcsesség fája

Egy elfelejtett történet: a bölcsesség fája

Az Elfeledett Történet:

Réges-régen egy kis faluban élt egy szerény és alázatos férfi, akit Urielnek hívtak. Uriel életében minden nap hálát adott a teremtésért, és nap mint nap imádkozott az angyalokhoz, hogy vezessék őt a bölcsesség és az igazság útján. Egy éjjel álmában látogatást tett nála egy angyal, aki elvezette őt egy csodálatos kertbe.

A kertben minden virág és növény csodásan virított, és a harmónia érzése járta át a levegőt. Az angyal megmutatta Urielnek a kert közepén álló, csodálatosan szép fát, amelyről arany gyümölcsök csüngtek.

  • Ez a Bölcsesség Fája, – mondta az angyal. – Ha megkóstolod gyümölcsét, megérted az Univerzum titkait, és a lelked felébred a szeretet és az összhang állapotában.

Uriel megkérdezte, hogyan érheti el a gyümölcsöt, és az angyal ezt felelte:

  • A Bölcsesség Fájának gyümölcseit csak azok érhetik el, akik hajlandóak áldozatot hozni az igazság és a szeretet érdekében. Az életedben lévő nehézségeket és kihívásokat a bölcsesség fényében kell szemlélned, és akkor megérted, hogyan változtathatsz rajtuk.

Kedves Olvasók, az Elfelejtett Történet tanulsága az, hogy a bölcsesség és a szeretet áldásai csak akkor érhetők el, ha hajlandóak vagyunk áldozatot hozni és felelősséget vállalni az életünkben zajló eseményekért. Az angyalok azt üzenik, hogy keressük a bölcsességet a nehézségekben, és megtanuljuk azokat a leckéket, amelyeket az életünkben tapasztalunk. Ezenkívül ne feledjük, hogy mindig kérhetünk segítséget és útmutatást az angyaloktól.

Angyali Ima a Bölcsességért és Útmutatásért:

Kedves Angyalok, szeretet és fény lényei, kérünk benneteket, segítsetek nekünk felismerni a bölcsesség és a szeretet erejét mindennapjainkban. Vezessetek minket az igazság és a lelki fejlődés útján, hogy áldásokat és csodákat tapasztalhassunk életünkben. Tanítsatok minket arra, hogyan éljünk a szeretetben és összhangban önmagunkkal és másokkal. Ámen.

Az Elfelejtett Történet és az angyali üzenet arra ösztönöz minket, hogy fordítsunk figyelmet az életünkben rejlő tanulságokra és a bölcsesség erejére. Az angyalok mindig velünk vannak, és készen állnak segíteni nekünk a lelki növekedésben és a szeretetben való elmélyülésben.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK