Egy kérés az Univerzum felé, ami minden esetben működik – csak hinned kell benne!

Egy kérés az Univerzum felé, ami minden esetben működik – csak hinned kell benne!

Kedves Olvasóim,

Hogyan működik az a kérés, amely minden esetben működik, amikor az Univerzumhoz fordulunk? Megosztom veletek azt a titkot, ami az egész életemet átalakította. Ezt a tudást mindenki hasznosíthatja, akinek szüksége van rá. Csupán egyet kell tenned: hinned kell benne!

A Működő Kérés

Amikor az Univerzumhoz fordulunk, nem szükséges speciális szavakat használnunk vagy különleges rítusokat követnünk. A legfontosabb az, hogy őszinték legyünk, és teljes szívünkből kérjünk. Az a kérés, ami minden esetben működik, a következő: “Kérlek, adj nekem azt, ami a legjobb számomra, és segíts abban, hogy nyitott legyek elfogadni és megérteni azt.” Ez a kérés teljesen általános, és mégis működik, mert bízunk abban, hogy az Univerzum mindig a legjobbat adja nekünk.

Az alábbi ima segíthet, hogy jobban megértsd ezt a folyamatot:

“Drága Univerzum, kérlek, add meg nekem azt, ami a legjobb számomra. Segíts nekem, hogy nyitott legyek elfogadni és megérteni a jót. Bizalommal fordulok hozzád, tudva, hogy mindig a legjobbat adod nekem. Köszönöm a szeretetedet és támogatásodat. Ámen.”

Az alábbi áldás is a tiéd:

“Áldjon meg az Univerzum minden pillanatban! Legyen mindig nyitott a szíved és az elméd a csodák befogadására, és soha ne feledd, hogy minden, ami történik, az a te javadat szolgálja. Ámen.”

Bízzunk abban, hogy az Univerzum mindig a legjobbat adja nekünk, és ha nyitott szívvel fordulunk hozzá, csodálatos dolgok történhetnek. Emlékezz, hogy te irányítod az életedet, és a hited ereje segítségével megteremtheted azt a valóságot, amire vágysz.

Isten áldjon benneteket!

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK