Életed legszebb időszaka most következik: Az Univerzum és az Angyalok támogatása rád talál!

Életed legszebb időszaka most következik: Az Univerzum és az Angyalok támogatása rád talál!

Kedves Olvasóim,

Az élet egy hullámvasút, amelyben vannak mélypontjaink és magaslatjaink. Egy ilyen időszakban könnyű elfelejteni, hogy a legnehezebb napok után a legszebb pillanatok következnek. Ma az univerzum és az angyalok az üzenetet küldik, hogy “életed legszebb időszaka most következik, az univerzum és az angyalok támogatása rád talál!”

Ez az üzenet arra emlékeztet minket, hogy a legnagyobb kihívások a legnagyobb növekedést és gyógyulást hozzák. Emellett arra is emlékeztet, hogy soha nem vagyunk egyedül ezen az úton – az angyalok és az univerzum mindig támogatnak minket.

Imádkozzuk ezt az imát, hogy befogadjuk az univerzum és az angyalok támogatását:

“Szeretett Angyalok, köszönöm, hogy mindig velem vagytok és támogattok engem ezen az úton. Kérlek, segítsetek nekem meglátni és elfogadni az élet ajándékait, és köszönöm, hogy mellettem álltok minden lépésnél. Ámen.”

Az áldás, amit az univerzum ma küld nekünk:

“Áldjon meg téged az ég és az angyalok a gyógyulással, a szeretettel és a támogatással, amit nyújtanak. Legyen az univerzum ereje és fénye körülötted, és segítsen neked a kihívásokkal való megbirkózásban. Szeretet, béke és erő kísérje utadat. Áldás és fény legyen veled. Ámen.”

Az univerzum üzenetei hatalmas emlékeztetők arra, hogy soha nem vagyunk egyedül, és hogy a legszebb időszakok gyakran a legnehezebb időszakok után jönnek. Nyisd meg a szívedet, és fogadd be ezt a szeretetet és támogatást.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és emlékezz: az életed legszebb időszaka most következik, és az univerzum és az angyalok mindig ott vannak, hogy támogassanak és segítsenek.

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK