Elismerem és befogadom az angyali beavatkozást az életembe. Megbízom abban, hogy az angyalok itt vannak, hogy segítsenek nekem!

Elismerem és befogadom az angyali beavatkozást az életembe. Megbízom abban, hogy az angyalok itt vannak, hogy segítsenek nekem!

Drága olvasóm,

Az Univerzum mai napra szóló üzenete az angyali beavatkozásról szól. “Elismerem és befogadom az angyali beavatkozást az életemben. Megbízom abban, hogy az angyalok itt vannak, hogy segítsenek nekem.” Ez a mai nap megerősítése.

Az angyali beavatkozás arra emlékeztet minket, hogy sosem vagyunk egyedül. Az angyalok itt vannak velünk, hogy támogassanak, vigasztaljanak és segítsenek nekünk útmutatást találni.

Gondolj vissza a “Titok” című könyvre, ahol Rhonda Byrne beszél egy nőről, aki mély lelki békét és nyugalmat kerestet. Kétségbeesésében az ég felé fordult, és kért segítséget. Egy nap hirtelen azt érezte, hogy valaki ott áll mellette. Érezte a szeretetet, a békét és a megbocsátást, amit soha korábban. Nem volt egyedül, az angyalok mellette voltak. Életét ez a tapasztalat örökre megváltoztatta.

A mai nap üzenete, hogy higgy az angyali beavatkozásban, és higgy a változásban. Az angyalok mindig itt vannak, hogy támogassanak és útmutatást adjanak nekünk.

“Amikor megkéred az angyalokat, hogy lépjenek be az életedbe, csodálatos változásokat és áttöréseket fogsz tapasztalni.” – ez a mai nap inspiráló idézete, melyet Doreen Virtue, a híres angyalkommunikátor szavai ihlettek.

Az Univerzum azt suttogja a füledbe, hogy higgy az angyali beavatkozásban, és higgy a változásban. Ne félj attól, hogy kérsz segítséget, mert az angyalok mindig ott vannak, hogy támogassanak és segítsenek neked.

Szeretettel,

Az Univerzum

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK