Én megyek előtted, a rögös utat elegyengetem: Az Isteni Útmutatás

Én megyek előtted, a rögös utat elegyengetem: Az Isteni Útmutatás

Kedves Olvasónk!

Talán éppen te is küzdesz éppen életed egy rögös szakaszával. Talán úgy érzed, mintha az utad el lenne torlaszolva, és nem látnád a kiutat. Ebben a bejegyzésben szeretnék veled megosztani egy Isteni üzenetet: “Én megyek előtted, a rögös utat elegyengetem”.

Ez az ígéret olyan, mint egy lámpás a sötétben, egy bátorítás az utazó számára, aki nehéz időkön megy keresztül. Az Úr vezet minket, még a legnehezebb időkben is, és előkészíti utunkat. Az imádság és az áldás hatalmas eszközök a rögös utakon való átsegítéshez, amelyeket most szeretnék veled megosztani.

Az Utakat Egyengető Ima

Használd ezt az imát, hogy emlékeztesd magad az Isteni jelenlétre és segítségre, amikor úgy érzed, hogy a rögös út túl nehéz:

“Drága Isten, tudom, hogy előttem jársz és elegyengeted az utat. Kérem, adj erőt és bátorságot, hogy továbblépjek, még akkor is, ha nehéz. Bizalommal tekintek a jövőbe, mert tudom, hogy velem vagy.

Ámen.”

Áldás a Rögös Úton

Az áldás egy szeretetteljes ajándék, amelyet Isten ad nekünk. Használd ezt az áldást, hogy további erőt és reményt adjon a rögös utadon:

“Áldjon meg az Isten minden lépésedet. Ő vezet téged, ő egyengeti utadat. Legyen a szíved tele erővel és bátorsággal, hogy továbblépj az úton, még a legnehezebb időkben is.

Ámen.”

Küzdhetünk, de soha nem vagyunk egyedül. Isten mindig ott van, és elegyengeti utunkat. Az imádság és az áldás a híd, amely összeköt minket ezzel az Isteni jelenléttel és segítséggel. Bármilyen rögös is az utad, emlékezz arra, hogy Isten előtted jár, és Ő elegyengeti az utad.

“Én megyek előtted, a rögös utat elegyengetem” – soha ne felejtsd el ezt az Isteni ígéretet, mert segít neked továbblépni, még a legnehezebb időkben is. Tartsd magadban ezt az üzenetet, és engedd, hogy erőt és reményt adjon neked. Az Isten szeretete mindig veled van, és Ő mindig gondoskodik rólad.

Szeretettel és áldással,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK