Építő gondolatok – Isten ajándéka

Építő gondolatok – Isten ajándéka

Gondolj olyasvalamire, amit szeretsz. Gyermekek kacagása. A víz tükrén megcsillanó napsugár. A szeretett kutyád vagy cicád. Talán egy fénykép. A kedvenc helyed – a kert, a sziklák a tengerparton, a családi nyaraló.

Valaki, aki kedves számodra. Ha az általunk szeretett dolgokra gondolunk, az segít visszatalálni a hazavezető ösvényre. Ugyanis nem mindig sikerül összerakni a képet: Isten személyesen neked készítette mindezeket, és egy szívet is adott hozzá, amivel szeretni tudod őket. Amikor a kora reggeli szellő az arcodat símogatja és érzed a levegő friss illatát, ha biciklizés vagy síelés közben élvezed a sebességet, a szíved önkéntelenül felkiált: „Ezt már szeretem!”  A következő lépés, hogy azt mondod: „És Isten is! Ő készítette ezt a pillanatot; ő alkotta ezeket a dolgokat. Ő a teremtője mindannak, amit szeretek.” Erre a szíved ösztönösen meg fog nyílni Számára.

Minden csodálatos dolog az életedben Isten ajándéka, az Ő szívének kifejeződése feléd. Minden drága emlék, minden pillanat, amikor boldog voltál, gondtalan, reményteljes, vagy izgatott várakozással teli… mind Isten szeretetének megnyilvánulása volt. Ezeknek az ajándékoknak mind Ő a forrása, ki is lehetne más? „Megnyitod kezed… megelégítesz minden élőt bőségesen” (Zsoltárok 145:16). „Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék onnan felülről, a világosság Atyjától száll alá” (Jakab 1:17).

Minden jó Istentől van; ez az Ő valódi szíve.

John Eldredge

Magyar fordítás: ahitatok.hu


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL