Ez az anyagi bőség és jólét mantrája!

Ez az anyagi bőség és jólét mantrája!

Kedves Bőségre Vágyó Lelkek!

Ma egy rendkívül erőteljes témával készültem nektek: bemutatom az anyagi bőség és jólét mantráját, amely segíteni fog abban, hogy megnyissátok kapuitokat az univerzum gazdagságának és áldásainak. Ebben a világban, ahol gyakran tapasztalhatunk bizonytalanságot és szűkösséget, fontos, hogy emlékeztessük magunkat Isten ígéretére a bőségről és jólétről!

“Isten nemcsak hogy szeretne bőven ellátni minket, de arra is szólít minket, hogy bízzunk Őbenne minden szükségletünkkel kapcsolatban.” Ez nem csupán egy fizikai, hanem egy spirituális elhívás is, hogy nyissuk meg szívünket és elménket Isten bőséges szeretetének és gondoskodásának!

A Biblia számos helyen beszél az Isten által ígért gazdagságról és bőségről. A Péter 1 levele így szól: “Az ő isteni hatalma megajándékozott minket mindazzal, ami az életre és a kegyességre való, azáltal, hogy megismertük őt, aki saját dicsőségével és erejével hívott el minket” (2 Péter 1:3-4). Ez a vers arra emlékeztet minket, hogy Isten kész arra, hogy megossza velünk dicsőségét és bőségét, ha nyitottak vagyunk rá.

Az elkövetkező időszakban sokan tapasztalni fogják az anyagi bőségük növekedését életükben. A kulcs az, hogy tudatosan készüljetek fel erre az áldásra, és pozitívan álljatok hozzá minden lehetőséghez, amely előttetek áll. Az angyalok segítenek abban, hogy felismerjétek és megragadjátok azokat a lehetőségeket, amelyek elősegítik anyagi jóléteket!

Itt van tehát a mantra, amit naponta használhattok az anyagi bőség vonzására:

“Nyitott vagyok az univerzum gazdagságára. Minden nap bőség áramlik hozzám. Hálás vagyok minden áldásért, amit kapok, és bízom Isten végtelen gondoskodásában!”

Ezt a mantrát minden reggel és este ismételhetitek, és minden alkalommal, amikor úgy érzitek, szükség van egy kis megerősítésre a bőség területén.

Zárjuk ezt az üzenetet egy rövid imával:

Drága Mennyei Atyánk,

Köszönjük, hogy bőséggel és gazdagsággal áldasz meg minket! Segíts nekünk, hogy nyitott szívvel és elmével fogadjuk azokat az áldásokat, amelyeket ránk zúdítasz. Tölts el minket hálával minden ajándékért, amit kapsz tőled, és segíts nekünk használni ezeket az erőforrásokat, hogy javítsuk saját életünket és segítsünk másokon!

Ámen.

Kedves Barátaim, használjátok ezt a mantrát és imát minden nap, hogy magatokhoz vonzzátok az anyagi bőséget, és élvezzétek azokat a csodálatos áldásokat, amelyekre Isten felkészített benneteket!

Szeretettel és bőséggel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!