Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot hoz az életedbe!

Ha úgy érzed, hogy elárasztanak a problémák, és nem tudsz úrrá lenni a nehéz helyzeteken, itt az ideje, hogy rendet tegyél az életedben. Egyedül csak te tudod jobbá változtatni az életed, itt az ideje, hogy nekifogj.

Állandóan akadályokba ütközöl, semmi sem sikerül, összecsapnak a fejed fölött a hullámok? Azt jelenti, hogy átvették a negatív energiák az irányítást az életedben!

Imádkozz a Megváltóhoz, és Mihály arkangyalhoz!

“Drága Megváltóm és Mihály arkangyal, kérlek, küldjétek el a segítő angyalok hadát, hogy betöltsék a házamat, a szívemet, árasszák a belsőmet békével, és nyugalommal. Töltsön be a világosságot árasztó tiszta fény, árasszon el a szeretet. Töltsön be a hála, a nyugalom, a köszönet, és elégedettség.

Távozzon körülöttem minden rossz, szűnjön meg a bennem levő negativizmus, reménytelenség, szomorúság, bosszúság, düh, harag, és rosszindulat.

 

Világítsa be az utamat a Mindenható Szentlélek fénye. Kérlek, találjon meghallgatásra az imádságom, most és mindörökké. Ámen.”

Az imádság elmondása után vegyünk egy pihentető gyógyfürdőt. Töltsük fel a kádat kellemes, meleg vízzel, adjunk hozzá egy fél csésze szódabikarbónát, 3-4 evőkanál tengeri sót, 10 csepp levendula, és 10 csepp tömjén illóolajat.

Keverjük fel a hozzávalókat, hogy el tudjanak oldódni. Maradjunk a gyógyító vízben 20 percen keresztül, ez idő alatt az összes méreganyag távozni fog a szervezetünkből. Utána tusoljunk tiszta vízzel, és mossuk meg a hajunk is.

Ezt a műveletet hetente egyszer el kell végezni ahhoz, hogy testileg, és lelkileg is meg tudjunk szabadulni a negatív energiáktól, méreganyagoktól.

FORRÁS: tudasfaja.com


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!