Ezek az elkövetkező augusztus sorsdöntő napjai

számok1 1024x653 - Ezek az elkövetkező augusztus sorsdöntő napjai

Ezek az elkövetkező augusztus sorsdöntő napjai

Alig több mint egy hét és megérkezünk az idei év 8. hónapjába, augusztusba.  A 31 napos hónap a nevét Augustus császárról kapta. Különös módon július után szintén 31 napos hónapról beszélünk, ami annak köszönhető, hogy Augustus császár ugyanannyi napot akart, mint amennyi a lulius Ceasarról elnevezett júliusban van. Ezt  kell tenned ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki az augusztus hónapból!

Nincs idő lazsálni

A „munkát” már augusztus 1-jén meg kell kezdeni, augusztus 1 ugyanis az újhold és az  forint születésnapja.

Újhold, ami már bizonyára sokatoknak ismeretes az energiáiról. Ahogy a mondás tartja, Újhold újat hoz, így ezen a napon kizárólag teremteni szabad. Jó,ha már előre felkészülsz és összeírod, hogy mik azok a dolgok, amelyeket még ebben az évben elszeretnél érni, hiszen ezen a napon garantált segítséget kapsz majd hozzá.

A forint születése: emiatt legfőbbképpen az anyagi helyzetünkhöz kaphatunk támogatást. Fontos, hogy minden esetben tisztán lássunk az anyagi helyzetünket illetően. Sokan panaszkodtok, hogy nem igazán jó, szeretnétek rajta javítani, ehhez azonban az kell, hogy a negatív gondolatotokat és a szegénységtudatot megszüntessük. Ezzel kapcsolatban pedig azt javasoljuk, hogy vegyél elé egy cetlit, amit tegyél el a pénztálcádba miután ráírtad az alábbiakat : „Mindig van annyi pénzem, amitől az egom és a lelkem jól érzi magát és biztonságban van!”.

A következő fontos dátum augusztus 10-e, amely Szent Lőrinc napja. A legenda szerint a pápa fő diakónusa volt, különösen a szegényekkel és a betegekkel törődött, sok betegséget gyógyított meg csodálatos módon például vakok szeme világát is visszaadta. Ebből kifolyólag ezen a napon az egészségünk fejlődését javíthatjuk és gyorsíthatjuk fel. Érdemes energetikailag rendbe rakni magunkat, amelyre a legjobb módszer egy óriási séta a természetben, napozás, vízparti séta illetve a megfelelő folyadék-fogyasztás. Emellett, külön erre a napra javasolnám az energetizált víz elkészítését. Vegyél elő egy papírlapot, írd fel rá, hogy tökéletes egészség, tegyél rá egy pohár vizet és másnap reggel fogyaszd el.

Pici csend

Tíz napos rövid pihenő után, amikor akár nyaralni is elmehetsz, augusztus 20-a Magyarország születésnapja, így egyértelműen az összetartozás és a haza szeretet kerül előtérbe. Nagyon fontos, hogy ezen a napon kifejezzük a hálánkat és nem csak az országgal kapcsolatban, hanem a saját életünkkel kapcsolatban is. Azaz ne legyünk restek, vegyünk elő egy papírt és írjuk össze mindazokat a dolgokat, amelyekért hálásak vagyunk. Érezzük át az őszinte szeretetet és hálát, hiszen ezek nélkül a dolgok nélkül, most nem tarthatnánk itt, ahol. Akinek pedig van hálája, annak még többet adnak, hogy bőségesen legyen neki bármiből.

A telehold augusztus 21-én   érkezik, ahol minden energia és teremtés 100-szoros erővel hat. Továbbra is érdemes az álmainkra és a vágyainkra koncentrálni, azonban kifejezetten telihold idejére s érdemes elvégezni  gondolat nagytakarítást és a Ho’oponoponot a hawaii eredetü probléma megoldó módszer alkalmazását is.

A gondolat nagytakarítás lényege, hogy összeírd minden negatív gondolatod, hitrendszered, amelyet akár a szüleidtől, barátaidtól, médiából. A végére írd oda, hogy szeretettel elengedlek, köszönöm a segítséget az életemhez, majd pedig égesd el a papírt.

A Ho’oponopono pedig a megbocsájtás művészete. Csupán 4 szó, de csodákra képes. Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm! Szeretlek! Eme 4 szó ismétlésével feloldhatod magadban a tudatalatti blokkokat, vagy ami ennél is fontosabb, hogy megbocsájthatsz magadnak azokért a helyzetekért, amibe önmagad sodortad és nem annyira tetszett. Mindehhez pedig a telihold 100-szoros energiáját megkapni, tényleg csodálatos pozitív változásokat hozhat.

Kívánjuk, hogy augusztusban is sikerüljön megvalósítani az álmaid és tovább haladj a siker felé vezető úton!

Forrás


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL