Ezekből a jelekből tudhatjuk, hogy őrangyalunk vigyáz ránk

Archangel names - Ezekből a jelekből tudhatjuk, hogy őrangyalunk vigyáz ránk

Ezekből a jelekből tudhatjuk, hogy őrangyalunk vigyáz ránk

A gondolat, hogy mindenkire egy őrangyal vigyáz, nagy biztonságot adhat. Egyesek úgy vélik, az őrangyal egy spirituális lény, aki segít, hogy jól érezzük magunkat, míg mások szerint egyik elhunyt szerettünk, aki ilyen formában óv minket minden bajtól. Akik hisznek az őrangyalok létezésében, nehezen felismerhető, hogy mikor vannak valójában a közelükben. Azonban néhány jelből mégis lehet következtetni erre.

Róla álmodunk

Az álmokat gyakran tekintik ablakoknak a lélekre, de azt is elárulhatják, ha őrangyalunk a közelben van. A hívők szerint az őrangyalok álmunkban is meglátogathatnak minket, ezzel tudatva, hogy folyamatosan vigyáznak ránk.

Furcsa színű gömbök

Ha vakító fény vagy furcsa színű gömbök jelennek meg a szemünk előtt, hihetjük azt, hogy csak káprázat. Ezek a fények és gömbök azonban állítólag az őrangyalok “járművei”. Ezekkel közlekednek őrzőink és jelzik, hogy ott vannak mellettünk. Ilyen gömböket a mindennapokban és fotókon is gyakran láthatunk.

Édes illat a semmiből

Ha hirtelen édes illatot érzünk, szintén jelezheti őrangyalunk jelenlétét. Az édes illatokkal az angyalok szólítanak meg minket. Ez akár olyan kellemes illat is lehet, ami elhunyt szerettünkhöz kapcsolódik.

Fehér toll

Valamennyi jel közül ez a leggyakoribb. Ha fehér tollba botlunk egy nagyon valószínűtlen helyen, azt jelenti, a legnagyobb szükségünk éppen most van az őrangyalunkra és ő ott is van velünk.

forrás: https://bidista.com/ezekbol-jelekbol-tudhatjuk-hogy-orangyalunk-vigyaz-rank/


Boldogság teremtés – pozitív gondolatok meditáció 60 perces

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával 🙏


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL