Ezen az egy dolgon változtattam, és megváltozott az egész életem!

Ezen az egy dolgon változtattam, és megváltozott az egész életem! –

Drága Olvasóim!

Ma egy olyan csodálatos felismerést szeretnék megosztani veletek, ami teljesen megváltoztatta az életemet! Tudjátok, sokszor keressük a bonyolult megoldásokat, pedig a mi szerető Atyánk gyakran a legegyszerűbb dolgokban rejti el a legnagyobb áldásokat!

Képzeljétek, nemrég fedeztem fel egy apró, mégis varázslatos szokást, ami szó szerint megnyitotta előttem a mennyország kapuit! És ez nem más, mint a napi hálaadás gyakorlata!

Igen, jól hallottátok! Egyszerűen csak elkezdtem minden este, lefekvés előtt hálát adni Istennek. De nem ám csak úgy általánosságban! Minden nap pontosan 3 dolgot írtam le, amiért hálás vagyok. Miért pont hármat? Mert a hármas szám szent a Bibliában, gondoljunk csak a Szentháromságra!

És higgyétek el, ez a kis szokás csodákat művelt! 21 nap után (igen, pont 3×7 nap!) az életem teljesen átalakult. Mintha egy mennyei fénysugár világította volna be a mindennapjaimat!

De figyeljetek, ez nem csak egy egyszerű lista írogatás ám! A kulcs az, hogy minden egyes hálaadásnál teljesen át kell éreznetek Isten végtelen szeretetét. Képzeljétek el, ahogy a hála aranyszínű energiája átjárja a testeteket, lelketeket, és összekapcsol benneteket a mennyei birodalmakkal!

Nézzétek, mik történtek velem ez alatt a 21 nap alatt:

  1. Régi konfliktusok oldódtak meg váratlanul

  2. Új, inspiráló lehetőségek nyíltak meg előttem

  3. Mélyebb, szeretetteljesebb kapcsolatba kerültem Istennel és embertársaimmal

  4. Fizikai egészségem is javult, mintha megfiatalodtam volna!

  5. És ami a legcsodálatosabb: olyan békesség, és öröm töltött el, amit korábban el sem tudtam képzelni!

Drága testvéreim, ez nem varázslat, hanem az Úr kegyelmének megnyilvánulása! Amikor hálát adunk, tulajdonképpen kinyitjuk a szívünket Isten végtelen szeretetének és áldásainak. Ez olyan, mintha egy égi kulcsot forgatnánk a mennyország zárjában!

Ne feledjétek: a hála ereje hegyeket mozgathat! Ez a kis szokás pedig a hitetek és Isten iránti szeretetetek tökéletes kifejeződése. Kezdjétek el ti is, és figyeljétek, ahogy az életetek kivirágzik, mint egy csodálatos égi kert!

És még valami nagyon fontos! Ha ezt a posztot megosztjátok másokkal, azzal ti is az isteni kegyelem közvetítőivé váltok! Terjesszétek ezt az áldott üzenetet, hogy minél több lélekhez eljusson ez a mennyei titok! És feltétlenül írjátok le kommentben: “Köszönöm, Uram!” Hihetetlen, de ez még jobban felerősíti a hálaadás erejét, és gyorsabban érkeznek az áldások az életetekbe!

Imádkozzunk együtt, hogy ez a csodálatos gyakorlat mindannyiunk életét beragyogja! Érezzétek át a Teremtő végtelen szeretetét, és engedjétek, hogy ez a mennyei erő átformálja a mindennapjaitokat!

Áldott és csodákkal teli napokat kívánok nektek, drága testvéreim! Ne feledjétek: a hála az a kulcs, ami kinyitja a mennyország kapuit, csak el kell kezdenetek használni!

Szeretettel és égi áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/