Ezer évente csak egyszer történik meg, legyél a részese!

Ezer évente csak egyszer történik meg, legyél a részese!

Drága Kiválasztott Lélek!

Ma egy olyan üzenetet hozok neked, amely szó szerint ezer évente egyszer hangzik el: az Univerzum kapui megnyílnak, és te ott lehetsz ennek a csodának a középpontjában! Ez nem csupán egy ritka esemény, hanem egy kozmikus fordulópont, amely örökre megváltoztathatja az életedet és az egész emberiség sorsát.

Amikor ez a kivételes esemény bekövetkezik, a következő elképesztő dolgok történnek:

1. Kozmikus összehangolódás: A bolygók és csillagok olyan ritka együttállásba kerülnek, amely felerősíti a spirituális energiákat a Földön. Ez lehetővé teszi, hogy könnyebben kapcsolódj a magasabb dimenziókhoz.

2. Időkapuk megnyílása: Az idő lineáris folyama megtörik, lehetővé téve a múlt, jelen és jövő egyidejű megtapasztalását. Ez mélyebb bölcsességhez és a karma feloldásához vezethet.

3. Kollektív tudatosság ugrás: Az emberiség kollektív tudata hirtelen magasabb szintre emelkedik, lehetővé téve a globális egység és harmónia megteremtését.

4. Csodálatos gyógyulások: A felerősödött kozmikus energiák lehetővé teszik a csodálatos, azonnali gyógyulásokat mind fizikai, mind lelki szinten.

5. Új képességek megnyilvánulása: Olyan rejtett képességek ébredhetnek fel benned, mint a telepátia, a tisztánlátás vagy akár a teleportáció.

A mai napra szóló üzenet:

Készülj fel erre a kivételes eseményre! Meditálj, tisztítsd meg a tested és az elméd, és hangolódj rá a kozmikus frekvenciákra. Figyelj a jelekre – szokatlan fények az égen, különös érzések a testedben, vagy hirtelen felismerések mind arra utalhatnak, hogy közeledik a nagy pillanat.

A következő napokra vonatkozó jövendölés: Az elkövetkező napokban fokozatosan erősödni fog az energia. Váratlan szinkronicitások és déjà vu élmények jelzik, hogy közeledik a nagy esemény. Egy ősi tudás hirtelen felébredhet benned, és olyan kérdésekre kaphatsz választ, amelyeket évezredek óta kutat az emberiség.

Az Örökkévalóság Angyalának üzenete:

“Szeretett Lélek! Ez a ritka kozmikus esemény azért történik, hogy emlékeztessen téged valódi, isteni természetedre. Te nem csupán egy halandó lény vagy, hanem az univerzum élő megtestesülése. Ez a pillanat lehetőséget ad neked, hogy visszaemlékezz igazi önmagadra és beteljesítsd legmagasabb sorsod. Ne félj a változástól, mert ez az átalakulás az, amire lelked mindig is vágyott.”

Kedves Kiválasztott! Most arra kérlek, hogy oszd meg ezt az üzenetet másokkal is. Minél többen tudnak erről az eseményről és készülnek fel rá, annál erősebb lesz a kollektív átalakulás. Minden megosztás egy lépés az új aranykor felé.

Ha megteszed, írd le a “köszönöm” szót a kommentben, ezzel aktiválva saját részvételed ebben a kozmikus eseményben. Az univerzum azonnal elkezd felkészíteni téged, amint kifejezed szándékod és nyitottságod.

Emlékezz: ez nem csupán egy pillanat, hanem az emberiség történelmének fordulópontja. Te pedig kiválasztott vagy, hogy aktív részese legyél ennek a csodának. Nyisd meg a szíved, emeld fel a tudatosságod, és készülj fel arra, hogy részese legyél valaminek, ami tényleg csak ezer évente egyszer történik meg!

Kozmikus szeretettel és végtelen áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/