Ezt a 3 dolgot még meg kell tenned decemberben, ha azt szeretnéd, hogy jól induljon a 2019-es év!

2019 - Ezt a 3 dolgot még meg kell tenned decemberben, ha azt szeretnéd, hogy jól induljon a 2019-es év!

Ezt a 3 dolgot még meg kell tenned decemberben, ha azt szeretnéd, hogy jól induljon a 2019-es év!

Lassan kezdődik a visszaszámlálás, hiszen alig van már csak még pár nap hátra decemberből! Ilyenkor mindenki lelkesen készül az új évre, biztosan te is, hiszen tudod: új év, új remények!

Van néhány dolog, amit meg kell tenned annak érdekében, hogy a következő éved sokkal jobb legyen, mint az idei volt!

1. Fejezd be az elkezdett dolgaid

Egészen biztosan ezt az évet is egy nagy listával kezdted, ha nem is konkrétan leírva, de fejben voltak terveid, hogy mit fogsz megvalósítani. Lehetséges, hogy sok ezek közül nem teljesült, és vannak, amik még függőben vannak, a lényeg viszont az, hogy nekifogtál, megpróbáltad.

Van még egy kis időd decemberből, amit nyugodtan fordíts arra, hogy átnézd azt a bizonyos listát, és amit elkezdtél, fejezd is be. Mérlegelj, hogy mi is az, ami igazán fontos számodra, ezt te tudod a világon a legjobban.

2. Ha úgy érzed, hogy nem fontos, engedd el

Minden olyan dolgot, ami úgy érzed, hogy lassítja a fejlődésed, el kell engedned. Nem érdekes, hogy mit gondol a környezeted, a családod, a lényeg, hogy ne hátráltasd magad.

Ha úgy érzed, hogy valami vagy valaki megbénít, hátráltat, nem érdekel, negatív hatással van rád, rossz irányba befolyásol, akkor engedd el. Azt jelenti, hogy az nem a te utad. Merj változtatni, nem számít az, hogy esetleg a tavaly nem így tervezted a dolgokat!

3. Értékeld, amit eddig megvalósítottál!

Életünk során mindannyian különböző tapasztalatokon megyünk keresztül, más és más feladataink vannak. Ne azt nézd, hogy hol tart a szomszéd, a testvéred, a kollégád, a barátnőd, éld a saját életed.

Vedd számba, hogy mi mindent csináltál jól ebben az évben, legyen az bármilyen apróságnak tűnő dolog is, de megtetted! Minden kis lépés a személyes fejlődésedet szolgálja! A pozitív történések listázása ösztönözi fog arra, hogy csak így tovább, előre optimistán a 2019-es évben is.


Képzelj el egy tündérvarázslót, aki azzal ajándékoz meg, amire a legjobban vágysz az életedben. Mi a szíved legnagyobb vágya? Hunyd be a szemed, és képzeld el, hogy ez a csoda a tiéd már. Válassz egyet az alábbi zsákocskák közül, és megtudhatod, hogy mi az ajándékod!


FORRÁS: http://filantropikum.com/ezt-a-3-dolgot-meg-meg-kell-tenned-decemberben-ha-azt-szeretned-hogy-jol-induljon-a-2019-es-ev/

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL