Ezt üzenik az angyalok 2020. januárjára: Itt az ideje, hogy cselekedj!

Ezt üzenik az angyalok 2020. januárjára: Itt az ideje, hogy cselekedj!

Ez az év igen konkrét, gyakorlatias, Föld energiákkal fog indulni, éppen ezért a konkrét cselekvésre tevődik most leginkább a hangsúlyt. Mindaz, amin eddig dolgoztunk, most meghozza a gyümölcsét, és azok a dolgok, amelyekről eddig csak álmodtunk, most beteljesedhetnek.

Ha viszont nem rendelkezünk a megfelelő tudással az előrelépéshez, akkor most itt az ideje, hogy befektessünk egy szakmai tanfolyamba, vagy akár egy nyelviskolába. Még, ha nagy kihívásnak is tartjuk az új dolgokat, soha ne mondjunk “nem”-et semmire, álljunk elébe a meredeknek tűnő ötleteknek is. Tegyük fel a kérdést önmagunk számára, hogy vajon mi lehet az a dolog az életben, amit szenvedéllyel tudunk csinálni egy életen át. Ebben a hónapban nagy késztetést fogunk érezni arra, hogy változtassunk a szakmai életünkön, de ehhez mindenképp ki kell lépnünk a komfortzónánkból.

Próbáljunk minél magabiztosabbak lenni, higgyünk abban, hogy aminek nekifogunk, abban a legjobbak vagyunk. Hagyjunk fel az önmagunkat ostorozó mondatokkal: “ezt én úgysem tudom, erre én nem vagyok képes”. Bízzunk sokkal jobban önmagunkban és képességeinkben!

A pozitív hozzáállás már egy óriási lépés a siker felé vezető úton. Itt az ideje, hogy megszabaduljunk azoktól az emberi kapcsolatoktól, amelyek csak hátráltatnak és visszafelé húznak, de, ha úgy érezzük, hogy szakmailag nem vagyunk a helyünkön, akkor is ajánlott most az év elején lépni. Most minden támogatást megkapunk az angyaloktól ahhoz, hogy könnyebben rátaláljunk az igazi énünkre.

A hónap első felében, január 13-tól egy kissé zavart időszak elé nézzünk, eluralkodhat bennünk a káosz. Nehezen fogjuk tudni felállítani a fontossági sorrendet az életünkben, és éppen ezért hatalmába kerít a bizonytalanság. Próbáljunk elsősorban azokra a dolgokra koncentrálni, amelyek örömmel töltenek el, olvassunk, sportoljunk, kézműveskedjünk, iratkozzunk be egy tanfolyamra. Most a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, találjunk vissza önmagunkhoz, és töltődjünk fel energiával.

A hónap második felében január 14-22. között lehetőséget kapunk arra, hogy kijavítsuk az életünkben az eddig elkövetett hibákat. Megszabadulhatunk a káros szokásainktól, és végre rá fogunk jönni, hogy a szemléletmódváltás az egyik legfontosabb dolog a világon. Az önsajnálattal és a panaszkodással semmire se megyünk, inkább legyünk sokkal kedvesebbek önmagunkhoz, és az ígérgetések helyett inkább cselekedjünk.

A hónap harmadik felében, vagyis január 23-tól a nőies energiák lépnek előtérbe, alkalmunk lesz egy kicsit a befelé figyelésre és a rendteremtésre. Próbáljunk meg a lehető legnyugodtabbak maradni, hiszen a dolgok lassan a helyükre kerülnek, és elintéződik minden körülöttünk. Hagyjuk, hogy kisüssön a belső napunk, és árasszuk el fényünkkel az egész világot. Január egy kiváló lehetőség arra is, hogy pontot tegyünk a nem kívánatos dolgok végére.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)

forrás: https://filantropikum.com/ezt-uzenik-az-angyalok-2020-januarjara-itt-az-ideje-hogy-cselekedj/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL