Ezt üzenik neked az Angyalok 2018 júliusára!

MEGTISZTULÁS - Ezt üzenik neked az Angyalok 2018 júliusára!

Ezt üzenik neked az Angyalok 2018 júliusára!

Az Angyalok hangjára mindig érdemes odafigyelni, hiszen olyan útbaigazítósokat tartalmaznak, amelyek segítenek megoldani az életben felmerülő nehézségeket, dilemmákat.

Általános hangulat

Júliusban be fog érni a munkánk, kitartásunk, akaratunk gyümölcse. Kezdjük megérteni a dolgok működését, és kapcsolatrendszerünk kialakítása is folyamatban van. Képesek leszünk más szempontok szerint látni a világot: “másképp is pénzhez juthatok”, “másképp is meg tudom oldani ezt”.

Ebben a hónapban érzékenyebbé, szelídebbé, jószívűbbé, elfogadóbbá, megértőbbé válunk majd. Örülni fogunk az új lehetőségeknek, mivel az Angyalok azt szeretnék, hogy csupa pozitív dolgot vonzhassunk be az életünkbe, a szeretet legyen a legnagyobb erő, amely irányítja az életünket. Nem véletlen az sem, hiszen az Angyalok azt próbálták meg üzenni, hogy itt az ideje az újjászületésnek, az új kezdetnek. Az Angyalok arra ösztönöznek, hogy kezdjünk a jövőnkkel, az álmainkkal, vágyainkkal foglalkozni. Tervezzünk meg minden lépést, dolgozzunk ki stratégiát, és ne féljünk, mert ők mindig mellettünk állnak, főként ha baj van.

[hfcm id=”1″]

A hónap első fele: július 1-től 14-ig

Július 14-ig mágikus dolgok történhetnek velünk, gyakran keríthet hatalmába az eufória érzése, egyszerűen szárnyalni fogunk a boldogságtól, és ennek köszönhetően több nehézséget is le tudunk majd küzdeni az életben. Érezni fogjuk azt is, hogy minden nem véletlenül történik velünk, hogy az utunkat sokszor az Univerzum törvényei határozzák meg. Ezért bízzunk a megérzéseinkben, és azt cselekedjük, tegyük, amihez igazán kedvünk van. Mutassunk példát másoknak az életszeretetről.

A hónap második fele: július 15-től 24-ig

Ez a cselekvés ideje. Figyeljünk oda az energiaáramlásokra, és csak azzal foglalkozzunk, hogy a szeretet és megértés erői irányítsanak. A félelemtől minél hamarább meg kell szabadulnunk. Ez az az időszak, amikor tudatában vagyunk annak, hogy emberi kapcsolatainkkal hányadán állunk. Ugyanakkor ebben a periódusban új szenvedélyek bukkanhatnak fel életünkben, amelyek jókedvre derítenek.

A hónap utolsó része: július 25-től 31-ig

Ezekben a napokban védve érezzük magunkat, biztonságban tudjuk magunkat. Nagy szeretetérzés fog körülvenni, a fény és a pozitív történések fogják beragyogni napjainkat. Egyensúlyba kerülünk magunkkal, ezért jót tesz, ha elkezdünk meditálni, jógázni, amelyek helyrerakják a csakráinkat, így testileg, szellemileg és lelkileg is egészségesek maradhatunk.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL