Ezzel a 10 jellel üzen az univerzum, ha rossz úton haladsz

Ezzel a 10 jellel üzen az univerzum, ha rossz úton haladsz!

Érezted már azt, amikor egy feladaton munkálkodtál, hogy nem számított mennyire keményen próbálkozol, minden, ami fuccsba mehet, az fuccsba is megy? Tapasztaltad már azt, hogy különösen rosszul érzed magad az adott élethelyzettől függetlenül? Másrészről érezted már azt, hogy egy dologgal kapcsolatban minden a helyén volt?

Ezek mind olyan jelek, amelyeket az univerzum közöl velünk, ha éppen a helyes vagy a helytelen úton haladunk az életünkben. Sajnos elég makacs teremtmények vagyunk és ennek okán nehezen vesszük észre vagy el is próbáljuk hessegetni ezeket a jeleket, ahelyett, hogy hasznát vennénk nekik.

Ezek a jelek mindig szoros kapcsolatban állnak az energiaszintünkkel, a rezgésünkkel. Ha alacsony a rezgésszintünk, a gondolataink és érzéseink is negatív tartományban vannak. Éppen ellenkezőleg, magas rezgésszintnél a pozitív tényezők dominálnak és a helyes irányba tartunk.

Figyelj ezekre a jelekre és használd őket bölcsen, hogy pozitív kimenetelt érhess el velük.

Íme, 10 jel, amellyel az univerzum igyekszik üzenni neked azzal kapcsolatban, hogy a rossz úton haladsz:

1# Megsemmisítően rossz érzés, vagy szokatlanul kellemetlen érzés.

2# Egyfolytában azt veszed észre, hogy a dolgok rosszul alakulnak, bármennyire is próbálsz elérni valamit.

3# Fizikai tünetek, mint migrén vagy súlyos, krónikus fájdalmak a testben.

4# Fizikai sérülések, balesetek vagy random betegségek, amelyek kórházzal végződhetnek.

5# Hirtelen kialakuló rossz időjárás.

6# Random szerencsétlenségek sorozata.

7# Hányinger.

8# Elveszíteni valamit, ami nem pótolható. Ellopnak valamit, amire nem figyeltünk vagy hirtelen anyagi problémánk adódik.

9# Az emberek hirtelen védekezővé válnak velünk szemben.

10# Furcsa állati jelenségek, madárraj, környezetünkben lévő állatok furcsán viselkednek.

Amikor ilyen jelenségeket tapasztalsz, akkor a benned munkálkodó alacsony energiaszintre reagál a környezeted. Ezek a rezgések mind hatással vannak az érzékeny szervezetekre, mivel a rezgés mindent átjár a környezetben. Ugyanakkor képes vagy rá, hogy ezeket a rezgéseket pozitív irányba változtasd és meg is lepődhetsz, milyen eredményekre juthatsz!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!