Február: A nyugalom és szerelem hónapja

Február: A nyugalom és szerelem hónapja!

Sokunk nevében mondhatom, hogy nem bánjuk, ha véget ér a január. A maga szélsőségeivel együtt sok-sok tanulnivalót hordozott, úgy éreztük, igencsak intenzíven indul az új év.

Semmi más nem történt, mint szembesültünk legmélyebb félelmeinkkel. A történések által lehetőséget kaptunk ledobni láncainkat, és megszabadulni a régen hurcolt, nyomasztó érzésektől.

Ha félünk az elengedéstől, akkor olyan helyzetek teremtődtek, amiben kénytelenek voltunk szembenézni valakinek/valaminek az elvesztésével.

Ha félünk a változástól, akkor most felborult sokminden, hogy gyakorolhassunk és belássuk, hogy valóban szükség van arra, hogy változtassunk a hozzáállásunkon.

És így tovább…

A február kicsit nyugodtabb lesz, felkészít az idei év feladataira. Ha januárban hajlandóak voltunk lezárni és elengedni a tavalyi év eseményeit, akkor rengeteg új lehetőség érkezteh életünkbe.

A február bátorságot is hoz magával. Meghozhatunk olyan döntéseket, amik hatással lesznek a jövőnkre. Pl: új karrier beindítása, külföldi utazás, költözés, továbblépés, új párkapcsolat, stb…

Sok ember új életre kel, ha képes megtanulni a leckéket, amiket az év eleji szélsőségek hordoztak számára.

Most pillanatok alatt lehet regenerálódni, töltődni, gyógyulni. Semmi mást nem kell tenned, mint döntéseket hozni.

Ha bizonytalan vagy, kérdezd meg magadtól: – Amire készülök, amit teszek, az vajon közelebb visz a céljaimhoz? Közelebb visz a döntésem ahhoz az élethez, amit szeretnék élni?

Ha “igen” a válaszod, ne habozz megtenni! Érezned kell, hogy végre Te irányítod az életed!  Megnyugszik a lelked és megabiztos leszel.

Hidd el, bármi megjelenik az életedben, mind Te teremtetted! Minden történés ajándékára, felismerésére szükséged van. Ha túl drasztikus, azért van, mert előbb nem akartad észrevenni a tanításokat!

Nemsokára itt a tavasz, kivirágoznak az érzelmek, de előtte még el kell engednünk a régit… Azt, amelyiket már annyira megszoktad, hogy talán nem is tudod, hogy boldogtalanságban tart. Légy őszinte magadhoz, és engedj el mindent, ami korlátoz a szabadságodban. Engedd el, ami/aki miatt nem vagy önmagad.

Találd meg a belső békét, és azt fogod észrevenni, hogy nyugalom van az egész világban.

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL