Fedezd fel a titkos üzenetet: Egy csodálatos szöveg, amelyet egy régi templomban találtak!

Fedezd fel a titkos üzenetet: Egy csodálatos szöveg, amelyet egy régi templomban találtak!

Üdvözlet, Kedves Olvasó!

Mint mindig, újra itt vagyunk, hogy megosszunk veled egy csodálatos történetet.

El tudsz képzelni egy régi, elhagyatott templomban talált titokzatos üzenetet? Nos, ez történt egy nap, amikor egy csoport régész talált egy régi kéziratot egy elfeledett templomban.

A kézirat titkos üzenetet rejtett, amely egyedülálló útmutatást és bölcsességet hozott a modern világ számára. Mielőtt továbbmegyünk, hadd osszuk meg ezt az imát:

“Angyalok, vezessétek és támogassátok utunkat ahhoz az igazsághoz, amely megszabadít és meggyógyít minket. Segítsetek nekünk megérteni az ősi bölcsességet, és alkalmazni azt az életünkben. Ámen.”

Az üzenet úgy szólt:

Szeretett Fiaim és Leányaim,

A végtelen szeretet és bölcsesség forrása vagyok, aki jelen vagyok mindenben, ami létezik. Bárhol is legyetek a világon, legyetek bármilyen helyzetben, mindig veletek vagyok, mert ti belőlem és én belőletek áradok.

Jól tudom, hogy sokszor nehéznek találjátok az utatokat a világban, és érzékelitek a fizikai és lelki kihívásokat. De tudnotok kell, hogy sosem vagytok egyedül. Az én szeretetem, mely minden érzékelhető és érzékelhetetlen dolgon áthatol, mindig veletek van, hogy erőt, bátorságot és reményt adjon nektek.

Ne feledjétek, a szeretet az a híd, ami összeköt bennünket. A szeretet az a fény, ami belülről ragyog, és képes megvilágítani a legnagyobb sötétséget is. A szeretet az, ami békét és örömöt hoz a szívbe, és képes megtisztítani a lélek minden sebét.

Az én üzenetem nektek ma ez: Bízzatok a szeretetben. Bízzatok abban, hogy mindig veletek vagyok, és támogatlak benneteket a nehézségekben. Álljatok ki a szeretetért, mert a szeretet az, ami valóban számít. A szeretet az, ami megszünteti a félelmet, a szomorúságot és a szenvedést.

Íme, megáldalak benneteket a szeretetemmel, a bölcsességemmel és a békémmel. Legyen a szívetek mindig tele a szeretetemmel, és töltsétek be a világot a szeretet fényével.

Az én szeretetem legyen veletek, mindig.

Ámen

Ez az üzenet emlékeztet minket arra, hogy a változás belülről kezdődik, és hogy az Isteni szeretet hatalmas erő, amely mindenben jelen van.

Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést, hogy mások is részesülhessenek bölcsesség erejében!

Legyen szép és áldott napod!

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK