Gábriel Arkangyal üzenete a számodra: Igazság és Tisztaság

Gábriel Arkangyal üzenete a számodra: Igazság és Tisztaság

Drága fénylény,

Ezen a napon, Gábriel Arkangyal jelenlétében, szeretettel és fényben hozom neked ezt az üzenetet. Gábriel, az üzenetek és a kommunikáció angyala, különös hangsúlyt fektet az igazságra és a tisztaságra.

Az igazság és a tisztaság a lelked fényének a kristálytiszta visszatükröződése. Tudnod kell, hogy a belső igazságod az, ami meghatározza az életed irányát, és amit mindig tisztának és erősnek kell tartanod. Ha kétségeid vannak, vagy ha a belső hangod zavarosnak tűnik, ne feledd, hogy az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek neked.

Gábriel Arkangyal azt üzeni, hogy az igazság és a tisztaság hatalmas erővel bír. Ezek az értékek segítenek neked abban, hogy a legjobb úton maradj, és hogy minden döntésedet a legnagyobb jóra irányítsd. Ez az angyali segítség mindig elérhető számodra, csak kérd, és megadatik.

Azt is tudnod kell, hogy a tisztaság nem csak a belső igazságodra vonatkozik, hanem a gondolataidra, a szavaidra és a tetteidre is. Ezeknek mindig tisztának és őszintének kell lenniük, mert így tudod a legjobban kifejezni a lelked fényét.

Ne félj, ha nehéznek tűnik az igazság kifejezése. Gábriel Arkangyal és az angyalok mindig ott vannak, hogy támogassanak, és hogy segítsenek neked megtalálni az igazságodat. Bízz bennük, és bízz magadban, mert te egy csodálatos lény vagy, aki képes arra, hogy a tisztaság és az igazság fényével ragyogjon.

Békével, szeretettel és tiszta fényben,
Gábriel Arkangyal és a Te Angyalaid

Szeretettel,

Pozitív gondolatok blog

A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK