Haniel arkangyal üzenete: A gyengédség és a női energia ereje

Haniel arkangyal üzenete: A gyengédség és a női energia ereje

Üdvözöllek, Kedves Olvasó!

Mai blogbejegyzésemben szeretnék megosztani veled egy különleges angyalkártya húzást és annak üzenetét. Haniel arkangyal, a gyengédség és a női energia őrzője üzenetét fogom most veled megosztani, hogy inspirációt és útmutatást nyújtson az életedben.

Az angyalkártya húzás: “Haniel arkangyal”

Az angyali üzenet:

“Kedves lelki utazó, Haniel arkangyal arra emlékeztet, hogy a gyengédség és a női energia hatalmas erőforrás a lelked mélyén. Engedd, hogy ezek az energiák áramoljanak át életeden, és segítsenek helyreállítani az egyensúlyt és a harmóniát. Bízz Haniel arkangyalban, és engedd, hogy segítségével megnyílj a szeretet és az intuíció csodáinak befogadására.”

Haniel angyal idézete:

“A gyengédség és a női energia az Univerzum legnagyobb ajándéka, amely képes megújítani a lelkünket és a világunkat.” – Ismeretlen

Haniel arkangyal üzenete arra ösztönöz, hogy fedezd fel a női energia erejét és a gyengédség varázsát. Ezek az energiák képesek meggyógyítani a sebzett szívedet, helyreállítani az egyensúlyt és harmóniát az életedben, és megnyitni az utat a szeretet és az intuíció befogadása felé.

Kedves Olvasó, hagyd, hogy Haniel arkangyal vezessen és támogasson az életedben, és engedd, hogy a női energia és a gyengédség átölelje és megújítsa a lelkedet. Bízz a belső erődben, és fogadd el az angyali útmutatást, hogy megtapasztald a szeretet és az egyensúly csodáját.

Legyen a napod csodálatos és tele gyengéd energiával, és ne feledd, hogy Haniel arkangyal mindig ott van melletted, hogy támogasson és vigyázzon rád minden lépésednél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK