Használd a mai, tízmilliószoros teremtő erőt, hogy biztosan teljesüljön, amit kívánsz!

Használd a mai, tízmilliószoros teremtő erőt, hogy biztosan teljesüljön, amit kívánsz!

Üdvözöllek, drága olvasónk!

A mai napon különleges erőt kapsz a kívánságaid megvalósítására. A mai nap adta tízmilliószoros teremtő erő hatalmas lehetőség. Ez nem egyszerűen egy számjáték, hanem a figyelmünk és a szándékunk összpontosításának az erődemonstrációja.

Először is, tisztázd magadban, mit is szeretnél igazán. Ne csak felületesen gondolkozz, hanem légy őszinte magaddal, hallgass a szívedre. Legyenek a kívánságaid tiszták és világosak. Az Univerzum a szíved dalát hallgatja, és ezen a napon tízmilliószoros erővel értelmezi azt.

Másodszor, higgy abban, hogy méltó vagy a kívánságaid teljesülésére. Az Univerzum nem ítélkezik, és nem különböztet meg. A fény és a szeretet mindannyiunkban jelen van. Ne feledd, te magad vagy a teremtés része.

Harmadszor, engedd el a kételyeket, és tarts ki a hited mellett. Az Univerzum energiái a gondolatainkon, szavainkon és tetteinken keresztül áramlanak. Ez a hatalmas teremtő erő most a te kezedben van.

Most pedig, hogy jobban érzed ezt a teremtő erőt, szívből küldöm neked az áldásom:

“Az Univerzum bölcsességével és szeretetével áldalak meg. Kívánom, hogy szíved legmélyebb kívánságai teljesüljenek, és a mai nap hozza el számodra a vágyott változásokat. Ez a teremtő erő legyen veled mindig.”

Ha megosztod ezt az üzenetet, megerősíted az áldás erejét és támogatod a pozitív energiák szétszóródását. Higgy benne, hogy a szeretet, a békesség és az öröm minden lényhez eljut, és a mai napon ez a teremtő erő a te kezedben is van.

Ne feledd, az Univerzum szeretettel várja kívánságaidat, és most a te kezedben van a hatalom, hogy megvalósítsd őket. Használd ezt a tízmilliószoros teremtő erőt bölcsen, és légy hálás minden pillanatért, amit az élet ad neked.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK