Heti horoszkóp május 14-20. – Minden napra kijut majd valami, jobb, ha résen vagy!

csillag - Heti horoszkóp május 14-20. – Minden napra kijut majd valami, jobb, ha résen vagy!

Olyan hétnek nézünk elébe, amelyben fontos lesz, hogy két lábbal a földön álljunk, összpontosítsunk a munkában a pénzügyi dolgainkat se vegyük félvállról. A szereteinkkel bánjuk tapintatosan és ne hagyjuk, hogy a félreértések okozta érzelmi problémák uralják a napjainkat.

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat az elkövetkező héten!

Kos

Egy érzelmi incidens a hét elején váratlan változásokat eredményezhet. Ne hagyd, hogy a felháborodás és a düh írja a forgatókönyvet. Nagyobb odafigyelésre és tervezésre lesz szükséged. A hét közepe felé koncentrálj a jó hírneved védelmére. Ha a munkára koncentrálsz, és jól haladsz vele, akkor előléptetésre is számíthatsz. Alaposan gondold át a cselekedeteidet, mielőtt egy tervet elkezdenél kivitelezni. Tölts több időt azzal, hogy másoknak adsz, ahelyett, hogy elvennéd, amit akarsz.

Bika

A hét elején foglalkozz a saját dolgoddal és hagyd, hogy a többiek is azt tegyék. Minél kevesebbet panaszkodsz és szólsz bele mások ügyeibe, annál többet érhetsz el. Szerezz meg minden információt a hét közepén, amire szükséged lehet. Minél jobban felkészülsz, annál könnyebb lesz meggyőznöd másokat, hogy támogassanak téged a céljaid elérésében. Egy partnerségi lehetőség merül fel, amit komolyan meg kell majd fontolnod. Egy félreértés érzelmi zűrzavart okozhat.

Ikrek

A hét elején elbizonytalanodhatsz önmagaddal kapcsolatban, ha hagyod, hogy más szórakozzon veled. Ha tanácsot szeretnél hallani, akkor inkább kérj egy szakértőtől és ne egy olyan embertől, akiben nem bízol meg. Foglalkozz az elintézendő hivatalos ügyeiddel. Minél hamarabb letudod őket, annál jobban fókuszálhatsz a számodra fontos dolgokra. Kérdezz, ha valamiben nem vagy biztos és alapozd a döntéseidet a tényekre. A hét vége felé a személyes ügyeiddel kell foglalkoznod komolyabban.

Rák

Maradj két lábbal a földön és arra koncentrálj, amit el szeretnél érni. A kreatív hobbid érdekes találkozásokhoz és jövőbeli tervek megvalósításához vezethet. Olyan emberekhez kerülj közelebb, akik osztják a véleményedet. A hét közepén lehetőséged nyílik egy olyan emberrel találkozni, aki a múltban a kollégád volt. Felelevenítitek a régi szép időket és valami hasznosat is ki fogtok ötölni ketten. A hét vége felé azt tapasztalhatod, ahogy valaki fontos információkat tart vissza tőled.

Oroszlán

Ha arra vársz, hogy valaki más végezze el a feladatokat helyetted, akkor soha nem fogsz eljutni oda, ahol lenni szeretnél. Olyan döntéseket kell meghoznod, amelyek nagy hatással lesznek az életedre és jelentősen fogják formálni a jövődet. A hét közepe felé nehézségekkel szembesülsz otthon vagy a munkahelyeden, mivel egy szeretted vagy kollégád érzelmileg túl fog reagálni valamit. Lehet, hogy nem fogod túl jól érezni magadat azokkal, akikkel hétvégén össze fogtok jönni.

Szűz

A hét elején megnő a tudásvágyad. Idősebb rokonokkal való találkozás olyan beszélgetéseket eredményezhet, amelyek tisztázni fognak bizonyos örökléssel kapcsolatos titkokat és homályos foltokat. Egy üzleti út vagy valamilyen iskolai tevékenység pozitív eredményeket hozhat. Ne hagyd, hogy a személyes életed akadályozzon a fejlődésben. Valaki fontos információt tart vissza tőled a hét közepe felé. Egy személy, akiben úgy gondoltad, hogy megbízhatsz, csalódást fog okozni.

Mérleg

A hét elején a pénzügyi biztonságod fogja uralni a gondolataidat. Változtass az életmódodon, ha az szükséges hozzá, hogy többet tudj megtakarítani. Ne verd magad adósságokba. Lehet, hogy érdemes volna kiadnod egy szobát, vagy gazdaságosabban használni a közüzemi szolgáltatásokat. hogy hatékonyabban tudj működni. Személyes fejlődést érhetsz el a hét közepe felé. Próbálj meg készségeket felszedni magadra, kezdj el egy tanfolyamot, frissítsd az önéletrajzodat, hogy még értékesebb lehess a munkaerőpiacon. Ne engedd, hogy egy érzelmi incidens tönkretegyen egy családi hétvégét.

Skorpió

Ne aggódj amiatt, amit mások tesznek a hét elején. Nem a te dolgod feltakarítani mások után és fizetni a hibáikért. Vigyázz a saját érdekeidre és stabilizáld a pozíciódat. Meg fogod változtatni a véleményedet, mert valaki, aki közel áll hozzád, csalódást fog okozni neked. Tégy, ahogy jónak látod, de ne az alapján dönts, hogy mit hallottál másoktól vagy milyen ígéreteket tettek neked.

Nyilas

Kapd össze magad, és ha valóban változtatni szeretnél, akkor már a hét elején tedd meg a szükséges lépéseket. Találd meg a legjobb megoldást és valósítsd meg a tervedet. Számíts rá, hogy a hét közepe felé a munkádban nagy elvárásokat támasztanak majd feléd. A kemény munka ki fog fizetődni és elejét veszi bármilyen későbbi panasznak. A becsületességed és az integritásod lesz a legfontosabb. A hét vége felé felszínre kerülhetnek az érzelmeid. Mielőtt megpróbálnád elrejteni őket, gondolod végig a következményeket.

Bak

Tartsd meg a véleményedet magadnak. Légy figyelmes és sokkal jobb meglátásod lesz arról, hogyan közelíts meg egy érzékeny témát. A változás elkerülhetetlen lesz. Ne elégedj meg kevesebbel a hét közepe felé. Ha valamit el akarsz érni, akkor állj készen a munkára. A pozitív változások segítségedre lesznek abban, hogy közelebb kerül egy szeretett személyhez, ugyanakkor a személyes változásod téged is jó érzéssel fog eltölteni.

Vízöntő

Fókuszálj az önfejlesztésre, a szeretetre és a családdal kapcsolatos dolgokra. A gyerekek és a párod legyen most az első számodra. Ne hagyd, hogy félreértés alakuljon ki közted és egy olyan személy között, akinek a véleményét kérted ki egy fontos akciód előtt. Vonulj el az olyanoktól, akik bele akarnak avatkozni az ügyeidbe. Gondolj át minden olyan részletet, ami hatással lehet az otthonodra és a személyes kapcsolataidra.

Halak

Ne ess abba a hibába, hogy a hét elején beállítod az agyadat arra, hogy a dolgokat csak egyféle módon lehet csinálni. Ha más megközelítést alkalmazol, akkor jobb eredményt fogsz tudni elérni. Valaki érdeklődést fog mutatni irántad és ajánlatot fog tenni neked. Egy személy, akivel már korábban dolgoztál együtt újra felbukkanhat az életedben. Figyelj jól arra, amit mondani fog neked és csak a saját nevedben tegyél megjegyzéseket. A hét közepe felé nem számíthatsz mások támogatására. Csak olyan információkat ossz meg másokkal, amelyek relevánsak egy adott üggyel kapcsolatban.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL