Ismerd meg Seraphina-t, a Megbocsátás és Békülés Angyalát: Így gyógyíthatod meg a sebzett szíved

Ismerd meg Seraphina-t, a Megbocsátás és Békülés Angyalát: Így gyógyíthatod meg a sebzett szíved

A spirituális út során előfordulhat, hogy megsebzett szívvel küzdünk, és harcolunk a megbocsátás és a békülés érzésével. Ebben a cikkben Seraphina-t, a Megbocsátás és Békülés Angyalát mutatjuk be, aki segít neked ebben a folyamatban, hogy végül meggyógyulhass és megtaláld a belső békét.

Seraphina, a Megbocsátás és Békülés Angyala:

Seraphina egy gyönyörű, szelíd angyal, aki a megbocsátás és a békülés hírnökeként jött el hozzánk. Ő a szívünkben rejlő szeretet és együttérzés erejét képviseli, melyek segítségével képesek vagyunk átlépni a múlt sebeit és megtalálni az önmagunkkal és másokkal való békülés útját. Seraphina ragyogó fehér szárnyakkal és smaragdzöld aurával jelenik meg, a kezében egy szívalakú kristályt tartva, amely a tiszta szeretet és megbocsátás erejét szimbolizálja.

Seraphina csodálatos képességekkel rendelkezik, amelyekkel elősegíti a szívünk gyógyulását, a megbocsátás erősítését és a békülés elérését mind önmagunkkal, mind másokkal.

Angyali Üzenet Seraphina-tól:

“Drága fénylény, emlékezz rá, hogy a megbocsátás és a békülés a szeretet ajándékai, melyek gyógyítják a sebzett szívedet. Engedd, hogy segítsek neked elengedni a múlt fájdalmait, és megnyitni a szívedet a szeretet és az együttérzés ereje előtt. Én, Seraphina, itt vagyok, hogy támogassalak ezen a hatalmas utazáson, és segítsek neked megtapasztalni a megbékélés és az öröm csodáját.”

Angyali Ima Seraphina-hoz:

“Seraphina, Megbocsátás és Békülés Angyala,
Kérlek, légy mellettem ebben a pillanatban,
Töltsd szívemet szeretettel és együttérzéssel,
Vezess a megbocsátás és a békülés ösvényén,
Segítsd elő, hogy gyógyulhassak és megtalálhassam a belső békét.
Ámen.”

Az Angyali Idézet Seraphina-tól:

“A megbocsátás a szív hídja, amely átível a fájdalom és a gyógyulás között. Ne félj átkelni ezen a hídon, mert én, Seraphina, melletted állok, hogy támogassalak és vezesselek ezen az úton.”

Hogyan lépj kapcsolatba Seraphina-val?

  1. Meditáció: Zárj be a szemeidet, lélegezz mélyen, és képzeld el, hogy egy smaragdzöld aura vesz körül, amely Seraphina jelenlétét jelzi. Kérdezd meg tőle, hogy mi az, amiben segítségre van szükséged, és figyelj a belső válaszokra, amelyeket kaphatsz.

  1. Ima: Használd a Seraphina-hoz írt imát, és mondd el naponta, hogy erősítsd a kapcsolatot a Megbocsátás és Békülés Angyalával, és kérd a segítségét életedben.

Seraphina, a Megbocsátás és Békülés Angyala egy erőteljes és szelíd lény, aki segít neked a szív gyógyításában és a megbékélésben önmagaddal és másokkal. Használd a meditációt és az angyali imát, hogy kapcsolatba lépj Seraphina-val, és engedd, hogy segítségével megtaláld a belső békét és gyógyulást.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK