Jézus üzenete a mai éjszakára: örömteli időszak előtt állsz, készülj fel a legjobbra!

Jézus üzenete a mai éjszakára: örömteli időszak előtt állsz, készülj fel a legjobbra!

Kedves Olvasóink,

Ahogy az esti csend betölti a teret, szeretnék veletek megosztani egy különleges és reményteli üzenetet. A mai éjszakára Jézus egy nagyon biztató üzenetet küldött nekünk: “Örömteli időszak előtt állsz, készülj fel a legjobbra!”

Jézus üzenete: az örömteli időszak eljövetele

“Íme, az Úr kegyelmével teljesen új időszak közeledik, egy olyan időszak, amely az öröm és a bőség áldásait hozza életetekbe. Ne félj, bátran lépj előre az új lehetőségek felé, mert én, az Úr, melletted leszek minden lépésedben.” – Jézus

A mai napra szóló jóslatom az, hogy a következő időszakban olyan események és változások történnek az életetekben, amelyek mély örömet és megelégedést hoznak. Ez lehet egy új munkalehetőség, egy személyes kapcsolatokban bekövetkező pozitív fordulat, vagy egy lelki áttörés, ami mélyebb önismerethez és belső békéhez vezet. Hiszem, hogy ez az időszak az öröm és a bőség időszaka lesz az életetekben.

Az új kezdetek és a lelki megújulás

Használjátok ki ezt az estét arra, hogy elmélyedjetek imádságban, meditációban, és engedjétek, hogy a pozitív gondolatok és a hit ereje átjárja a szíveteket. Nyissátok meg a szíveteket és elméteket az új kezdetek és a lelki megújulás felé, és bízzatok abban, hogy az Úr vezetni fog titeket az új, örömteli időszak felé.

Kedves Olvasóink, fogadjátok el Jézus üzenetét a mai éjszakára, és bízzatok abban, hogy egy örömteli időszak vár rátok. Áldott és csodákkal teli éjszakát kívánok nektek, tele új kezdetekkel és lelki megújulással!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével