Jézus üzenete a mai napra 2024.01.01. – Új lehetőségek az új év tarsolyában!

Jézus üzenete a mai napra 2024.01.01. – Új lehetőségek az új év tarsolyában!

Kedves Olvasóink,

Ahogy beléptünk a 2024-es új esztendőbe, szeretnék veletek megosztani egy üzenetet, ami tele van reménnyel és lehetőségekkel. Ez az üzenet Jézus szívéből származik a mai napra: Új lehetőségek az új év tarsolyában!

Emlékezzünk a Biblia szavaira, melyeket Pál apostol írt a korinthusiaknak: “Íme, új dolgokat cselekszem; most sarjadnak, nem ismeritek-e meg őket? Útakat teszek a pusztában, és folyókat a sivatagban.” (Ézsaiás 43:19). Ez az igevers arról szól, hogy Isten mindig képes új kezdeteket teremteni, még a legváratlanabb helyzetekben is.

Ahogy elindulunk ezen az új úton 2024-ben, tartsátok nyitva a szíveteket és az elméteket azokra az új lehetőségekre, amelyeket Isten kínál nektek. Ezek a lehetőségek új kapcsolatokat, új kalandokat és új tanulási élményeket hozhatnak az életetekbe.

Az elkövetkezendő napokban figyeljetek az Univerzum apró jeleire, melyek irányt mutatnak nektek. Lehet, hogy egy váratlan találkozás, egy hirtelen felmerülő gondolat, vagy egy megmagyarázhatatlan érzés vezeti el titeket azokhoz az ajtókhoz, melyek az új lehetőségek felé nyílnak. Ezek az jelek Isten módjai arra, hogy megmutassa: mindig van út előre, mindig van remény.

Ne feledjétek, hogy az új lehetőségek nem csak a külvilágban találhatók, hanem belül is. Az új év egy új lehetőséget kínál arra, hogy mélyebben megismerjétek önmagatokat, növekedjetek a hitben, és tovább fejlődjetek spirituális utazásotokon.

Kedves Olvasók, az új év kezdeteként fogadjátok el Isten ígéretét az új lehetőségekre. Bízzatok abban, hogy az elkövetkező év új kalandokkal, örömökkel és áldásokkal vár rátok. Legyetek nyitottak arra, hogy Isten új utakat nyisson meg előttetek, és vezessen titeket oda, ahol a legnagyobb potenciáljaitokat kamatoztathatjátok.

Áldott, békés és lehetőségekkel teli új évet kívánok!

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével