Jézus üzenete a mai napra – Ami eddig aggasztott, már nem fog problémát okozni!

Jézus üzenete a mai napra – Ami eddig aggasztott, már nem fog problémát okozni!

Kedves Olvasóink,

Ebben a gyönyörű napon szeretném megosztani veletek Jézus üzenetét, amely tele van reménnyel és megújulással: “Ami eddig aggasztott, már nem fog problémát okozni!”

Gondoljunk csak a Máté evangéliumára, ahol Jézus így szól: “Ne aggódjatok a holnapi nap miatt, mert a holnap majd aggódik magáért. Elég a napnak a maga baja.” (Máté 6:34). Ebben a bölcsességben van valami megnyugtató: a felismerés, hogy minden nap új lehetőségeket hoz, és a tegnapi gondok nem kell, hogy elhomályosítsák a mai nap fényét.

Jézus üzenete ma arra ösztönöz minket, hogy engedjük el azokat a gondokat és aggodalmakat, amelyek eddig terhelték a szívünket. Ez az üzenet nem csak egy ígéret a megkönnyebbülésre, hanem egy felhívás is arra, hogy bízzunk abban, hogy az Univerzum, Isten szeretetében, ami gondoskodik rólunk.

A következő napokban figyeljetek a jelekre, amelyek megerősítik ezt az üzenetet. Lehet, hogy ezek a jelek egy hirtelen megoldódó probléma formájában jelennek meg, vagy egy váratlan segítségként, amely pont akkor érkezik, amikor szükség van rá. Ezek a jelek az Univerzum módjai arra, hogy megmutassa: nincs olyan akadály, amely túl nagy lenne a hit és a remény erejéhez képest.

Ez az időszak kiváló alkalom arra is, hogy újraértékeljük, hogyan kezeljük az életünk kihívásait. Használjuk ki ezt az időszakot arra, hogy megerősítsük a hitünket és megújítsuk a szellemünket. Emlékezzünk arra, hogy a gondok, amelyek eddig nehéznek tűntek, most lehetőségekké válhatnak a növekedésre és a fejlődésre!

Kedves Olvasóink, fogadjátok el Jézus bátorító üzenetét, és engedjétek el azokat a terheket, amelyek eddig aggasztottak titeket. Nyissátok meg a szíveteket és a lelketeket, hogy fogadhassátok az Univerzum bőségét és szeretetét. Bízzatok abban, hogy ami eddig gondot okozott, az most már csak egy lépés lesz a boldogabb és teljesebb élet felé!

Áldott és békés napot kívánok, tele új lehetőségekkel és Isten szeretetével!

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével