Jézus üzenete a mai napra: amikor minden jóra fordul!

Jézus üzenete a mai napra: amikor minden jóra fordul!

Kedves Olvasóink,

Ahogy a reggeli napfény árad be otthonaitok ablakain, és egy új nap virrad, szeretnék veletek megosztani egy reményteljes üzenetet. Egy üzenetet, amelyet Jézus küldött a mai napra: “Amikor minden jóra fordul!”

Ez az üzenet az Isten iránti bizalmunk erősítésére hív. Emlékezzünk Róma 8:28-ra, amely így szól: “Tudjuk pedig, hogy azoknak, akik Istent szeretik, minden a javukra válik, azoknak, akik az ő szándéka szerint elhívottak.” Ez az ígéret arra emlékeztet minket, hogy még a legnehezebb időszakokban is, Isten dolgozik az életünkben, hogy jóra fordítsa a dolgokat.

A mai nap ígérete az, hogy a nehézségek és a kihívások, amelyekkel szembesültök, nem véglegesek. Ezek az események olyan lépéskövekké válnak, amelyeken keresztül megerősödtök, nőttök, és közelebb kerültök a személyes céljaitokhoz és Isten terveihez. Ne feledjétek, hogy minden sötét felhő mögött ott ragyog a nap.

A következő napokban figyeljetek a jelekre és az üzenetekre, amelyeket az élet küld nektek. Ezek az üzenetek jelei lesznek annak, hogy változás közeleg az életetekben. Lehet, hogy egy váratlan lehetőség, egy ötlet, vagy egy új kapcsolat formájában jelennek meg, amelyek megmutatják, hogy Isten munkálkodik az életetekben, hogy előmozdítsa a jóra fordulást.

Emlékezzetek, hogy a hitetek ereje átsegít benneteket a kihívásokon, és vezet a gyógyulás, a megújulás és a boldogság felé. Ahogy Jézus mondta, higgyetek abban, hogy minden a ti javatokra fordul!

Legyen ez a nap a remény, a hit és a pozitív változások napja számotokra. Fogadjátok el Isten ígéretét, hogy minden a javatokra fordul, és engedjétek, hogy ez az üzenet erőt és bátorítást adjon nektek az elkövetkezendő napokra.

Áldásokkal és szeretettel töltött napot kívánok!

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével