Jézus üzenete a mai napra: A lelked most megtisztul, teremtő energiák vannak jelen!

jézus1212 - Jézus üzenete a mai napra: A lelked most megtisztul, teremtő energiák vannak jelen!

Jézus ma a spirituális fejlődésedről üzen, és azt kéri, szánj időt a lelked valódi vágyainak megismerésére! Olyan támogató energia van jelen a térben, amely segíti a lélek tisztulását, emelkedését és a teremtést.

Ma és holnap angyalaink egyaránt erőteljes hatást gyakorolnak az emberek érzelmi-lelki folyamataira, és persze feladatokat is adnak.

Alapvetően az egész hét arról szólt, hogyan tudjuk emelni és gyógyítani az érzelmeinket, a lelki minőségeinket és a kapcsolatainkat. Ez a folyamat még most is tart, és új lendületet kap, erős fénnyel, azaz energiával támogat minden olyan törekvést, amely az érzelmi-lelki célok megvalósítását szorgalmazza.

Most nem csak az álmok szövögetése a feladat, hanem az, hogy ráláss, miként megvalósítható az életedben egy vágyott állapot megtapasztalása. Most nem arról van szó csupán, hogy azon ábrándozol, hogy “de jó lenne boldognak, szerelmesnek, elégedettnek, teljesnek lenni…!” Most arról kaphatsz információkat, hogy ez miként érhető el számodra! Egyértelműen itt a megtisztulás lehetősége mindattól, ami eddig beszennyezte, eltakarta a lelked mélyen megbújó valódi igazságait, és a spirituális lényed csodás teljességét.

Használd ki ezt a napot arra, hogy magadba mélyedj, hogy legalább egy kis időt egyedül tölts, hogy meditálj vagy imádkozz! Minimális időbefektetéssel nagy nyereséget érhetsz el most a spirituális fejlődésed útján! A teremtő erő is veled van most, így akár egy teremtő meditációt, manifesztációs gyakorlatot vagy rítust is érdemes most beiktatni. Most könnyebben és gyorsabban megjelenhet a fizikai valóságodban az, amit szeretnél bevonzani.

Ne feledd, Isten a teremtő, Te – hozzá kapcsolódva – társteremtője vagy a folyamataidnak! Kérd tehát az Ő segítségét, és azt, hogy minden, amire vágysz, a legjobb úton-módon érkezzen meg hozzád, összhangban a lélekutaddal, életfeladatoddal! A teremtésben való aktív és hatásos részvételed kulcsa az érzelmeidben rejlik, így legalább annyit tegyél ma meg, hogy beleérzel minden megvalósítani vágyott tervedbe és ötletedbe úgy, mintha már megtörtént volna! Engedd át magad annak a sok csodás érzésnek, mert ebből az állapotodból a térbe kirezgő energia fogja bevonzani a fizikai valóságodba is mindazt, amit elképzeltél!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL