Június 21. Újhold – Ébredj fel az álomból!

Június 21. Újhold – Ébredj fel az álomból!

Vajon fel tudod idézni, reggel felkelés után általában milyen gondolatok kavarognak Benned? Mennyire vagy tudatos teremtő gondolataidra, érzéseidre?

Tapasztalataim szerint a legtöbb ember csak álmodik az életről, és elég gyakran rémálmokat lát. Elgondolkodtam, vajon miért elégszenek meg az ábrándokkal? Az emberek nem tudják, hogy az álmok valóra váltásához fel kellene ébredniük?

A teremtés nem arról szól, hogy elképzelem, vizualizálom a sikert, és a boldogság csak úgy megtörténik velünk.

A tudatos teremtés egy folyamatos munka önmagunkon. Ha határozottan tudjuk, hogy mire vágyunk, akkor az Univerzum elkezd támogatni bennünket. Ehhez szükség van pontos, precíz célokra. Nem elég, hogy nagyjából tudjuk, merre felé tartunk. Nem elég, hogy kimondjuk: “valahogy így szeretném”. Nem elég, hogy dühösem ordítjuk: “Boldog akarok lenni”. Tudod egyáltalán, mi az, ami boldoggá tesz téged? Ami után áhítozol, az valóban a te célod? Vagy az édesanyádé, a feleségedé, esetleg a gyermekedé? Te akarod, vagy elvárják tőled?

Talán minden újholdkor kitűzöd a céljaidat, de a teremtő erőd szinte sosem használod. Vajon miért? Következő lépésként mindig ott van a cselekvés? Ugye tudod, hogy az Univerzumban rend van, harmónia. Minél nagyobbak a céljaid, annál több munkát kell beletenned. Amennyire óriási a vágyad, olyan mértékű energiát kell befektetned, hogy megvalósuljon.

Talán így másként tekintesz a feladataidra.

Az idei év a manifesztáció éve is, sok kisbaba születik, rengeteg életfeladat talál gazdát. A te lehetőséged is megvan ahhoz, hogy valóra váltsd a régóta dédelgetett álmaid. Amelyek ott szunnyadnak benned évek óta. Karmikus feladatok tömkelegét oldottad meg az elmúlt években. Rengeteget tanultál, fejlődtél. Szerintem érzed, hogy itt az idő, hogy kamatoztasd azt a sok tudást, bölcsességet. Fel kell ébredned az álomból, hogy az valóssággá tudjon válni. Összeszedni minden bátorságod, és nekiállni cselekedni. Ez nem azt jelenti, hogy eddig nem haladtál. Csupán bátorítalak, hogy menj tovább! Még ne elégedj meg! Annyi minden van körülötted, ami hozzád akar tartozni! A tiéd! Álmodj nagyot, higgy magadban, és tudd, hogy az életed senki máson nem múlik, önmagadon kívül!

A teremtés folyamatát most könnyedén, nagyobb erőfeszítés nélkül indíthatod be.

Kérd az égi segítőidet, hogy egyértelmű utat mutassanak, és sorold fel, mi mindent szeretnél még idén valóra váltani.

Minden este vizualizáld a sikert mindaddig, míg érzéseiddel is képes vagy elhinni, amit lelki szemeiddel látsz. Ha az érzéseid idomulnak a víziódhoz, megindult a teremtés folyamata. Ha pedig nekiállsz cselekedni, és megragadod a kínálkozó lehetőségeket, az álmaid valóra válnak!

Különleges időket élünk. Hidd el, most sokkal gyorsabb minden! Csak lökd ki magad a kényelmi zónából és indulj el az álmaid felé vezető úton! Megérdemled! Sok sikert kívánok hozzá!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Hét év szerencse vár, ha megosztás után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL