Közel vagyunk a Bibliában megírt korszakváltáshoz!

Bibliában - Közel vagyunk a Bibliában megírt korszakváltáshoz!

Közel vagyunk a Bibliában megírt korszakváltáshoz!

A Biblia szerint a végidőkben el fog jönni a félelmetes bíró, hogy ítélkezzen az élők és a holtak felett. A végidőket különböző természeti katasztrófák, égi jelek fogják előre vetíteni.

Az utóbbi években egyre felmerül a második eljövetel lehetséges időpontja, és lehetősége. De vajon tényleg közel van a vég?

jezus masodik eljovetele 2 ae6e8bdf24 - Közel vagyunk a Bibliában megírt korszakváltáshoz!

A társadalom és a nyugati világ korhadóban van, akárcsak az emberi jóság. A Bibliában leírt dolgokat követve egyre több teológus és hithű szakember véli úgy, hogy közel van az a bizonyos nap: az ítélet napja, mely szorosan összefügg Jézus második eljövetelével.

A Messiás a Jelenések könyve szerint egy egész Földre kiterjedő háborút követően fog eljönni. Valamint mindenekelőtt 7 éven át az Antikrisztusnak kell uralkodnia a bolygón, egy totalitárius szuperhatalom élén.

Egyesek szerint a harmadik világháború, ha lesz ilyen, az egy valódi vallásháború lesz az iszlám és a kereszténység között. A második eljövetel ennek a globális háborúnak a végén következne be. Az Antikrisztus személye egyre biztosabb, hogy Ferenc pápa személye.

Ő az, aki szerint Európa most túlságosan steril, és kötelessége a polgárainak utat engedni az agresszív és gyilkos iszlámnak.

Mondja ezt úgy, elárulva a kereszténységet, hogy közben az iszlamisták keleten keresztényeket fejeznek el, feszítenek keresztre. A pápa tehát a nyáját a sötétségbe vezeti…

“És láttam a megnyílt eget: íme, egy fehér ló, és aki rajta ül, annak neve Hű és Igaz, mert igazságosan ítél és harcol, szeme tűz lángja, és fején sokágú korona és ráírva egy név, amelyet senki sem tud rajta kívül; és vérbe mártott ruhába volt öltözve.

Ez a név adatott neki: az Isten Igéje. A mennyei seregek követték őt fehér lovakon, tiszta fehér gyolcsba öltözve.

Szájából éles kard jött ki, hogy megverje vele a népeket: mert ő vasvesszővel fogja pásztorolni őket, és fogja taposni a mindenható Isten búsult haragjának borsajtóját. Ruhájára és derekára az a név van írva: Királyoknak Királya és uraknak Ura. (Jelenések 19:11-16)”

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Jézus második eljövetele a világtörténelem legnagyobb jelentőségű eseménye lesz. A Biblia határozottan beszél róla, mintegy 1.800 ószövetségi, és legalább 300 újszövetségi utalást találunk rá.

Krisztus visszatérése nem mindenkinek lesz jó hír. 

Azok, akik akkor a földön élnek, háborúra fognak gyülekezni ellene, és ellenségként várják vissza. És számukra Jézus visszaérkezése egyáltalán nem örömteli.

jezus masodik eljovetele 1 67ebc7a4d9 - Közel vagyunk a Bibliában megírt korszakváltáshoz!

A gonosz el lesz pusztítva, és bár nehéz időket kell majd átélnünk ezalatt az idő alatt, amikor a Föld királya újra visszatér, újra, és véglegesen megtisztítja a világot az ősi gonosztól.


FORRÁS: http://szerencsehozo.club/cikk.php?id=7246


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL