Légy hálás a mai napért!

hálával - Légy hálás a mai napért!

Légy hálás a mai napért! Akkor is ha sírtál, akkor is, ha nevettél! Légy hálás a mai napért, ha látszólag semmi nem is történt!

Légy hálás a létedért, és azért, hogy tele vagy feladatokkal. Hamarosan eljön az idő, amikor helyükre kerülnek a kis mozaikkockák, és látni fogod, hogy minden egyes napnak, minden egyes pillanatnak és mozzanatnak értelme volt, és egy nagyobb cél érdekében történt.

Nem baj, ha még nem látod a végét. Nem baj, ha még nem találod az értelmét. Bízz az égi segítőidben, és hidd, hogy minden egyes nap egy ajándék. Minden egyes nap lehetőség arra, hogy megleld életed értelmét!

Tudd, hogy vezetnek Téged, és nem tévedhetsz el, még akkor sem, ha néha minden reménytelennek látszik. Előfordul, hogy kerülőutakra van szükséged ahhoz, hogy értékelni tudd azt kincset, ami aztán a Tiéd lesz.

Ezek az utak edzenek meg, és megmutatják, milyen kietlen és sivár az élet a kincsed nélkül. Minél mélyebbre kerülsz életed szakadékában, annál inkább értékeled azt, ami az út végén vár Rád.

Így minél előbb megtanulsz hálás lenni azért, ami ma történik Veled, annál közelebb hozod a beteljesült boldogságot!
Légy hálás a mai napért!

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve (http://elozoeletek.blogspot.hu)


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL