Lélekgyógyító angyali üzenet a mai napra: az angyalok most áldásokkal körbevett úton vezetnek

Lélekgyógyító angyali üzenet a mai napra: az angyalok most áldásokkal körbevett úton vezetnek

Kedves Olvasók!

Nagy szeretettel és áldással köszöntelek benneteket! Megoszok veletek néhány hálával kapcsolatos gondolatot, és egy angyali sugallatot, amely segít a lelki növekedésetekben, valamint egy angyali üzenetet, mely erőt és vigaszt nyújt számotokra.

Az életünkben minden nap adódik okunk a hálaadásra. A hálával eltöltött élet hozzásegít minket ahhoz, hogy pozitív energiával és értékes pillanatokkal gazdagodjunk. Hálát adhatunk a szeretteinkért, akik mellettünk állnak, a természetért, amely körülvesz és táplál minket, az egészségünkért, amely lehetővé teszi, hogy élvezhessük az életet, és az Univerzumért, amely folyamatosan vezet és támogat minket.

Az angyali sugallat, amit közvetítek számotokra, az a szeretet és összekapcsolódás ereje. Amikor szeretettel és elfogadással fordulunk embertársaink felé, egyre inkább összekapcsolódunk az Univerzum minden teremtményével, és így közösen növekszünk, fejlődünk. Az angyalok azt súgják, hogy figyeljünk másokra és segítsünk nekik a lehetőségeink szerint, hiszen a szeretet és az önzetlenség ereje nemcsak a másikat gyógyítja, hanem a lelkünket is megnyugtatja.

Kedves Olvasók, következzék az angyali üzenet számotokra:

“Kedves Gyermekünk, emlékezz rá, hogy szeretetben és fényben vagyunk veled minden lépéseden. Ne félj, és ne aggódj, mert az Univerzum és az angyalok mindig melletted állnak, hogy támogassanak és irányítsanak téged. Bízz a belső hangodban, mert az az Isteni vezetésre utal. Legyél nyitott és elfogadó a változásokkal szemben, és hagyd, hogy a szeretet vezessen utadon. A szeretet az, ami képes meggyógyítani a világot és összekötni a szíveket. Áldásban és fényben vagyunk veled.”

Köszönöm, hogy velem tartotok, és fogadjátok szeretettel a mai üzenetet. Legyen békés és szeretetteljes szívvel töltött életetek, és minden nap találjatok okot a hálaadásra. Emlékezzetek rá, hogy az angyalok mindig veletek vannak, és készek támogatni benneteket életetek útján.

Hálát adok az Univerzumnak, amiért lehetőségem van ezt az üzenetet átadni nektek, és kívánom, hogy a szeretet, a bölcsesség és a végtelen áldás örökre elkísérjen benneteket. Legyenek csodálatos és értékes pillanatok minden napotokban, és emlékezzetek rá, hogy a hála ereje által egyre közelebb kerülhettek a lelki békéhez és megnyugváshoz.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK