Ma éjszaka az angyalok őrzik az álmodat, és teljesítik egy kívánságodat!

Ma éjszaka az angyalok őrzik az álmodat, és teljesítik egy kívánságodat!

Kedves Olvasóink,

Ahogy a nap lehúzódik, és a csillagok egyesével felragyognak az éjszakai égbolton, szeretnék veletek megosztani egy csodálatos és biztató üzenetet: Ma éjszaka az angyalok őrzik az álmodat, és teljesítik egy kívánságodat!

Ez az üzenet arról szól, hogy az angyalok, akiket Isten küldött, hogy vigyázzanak és támogassanak minket, ma éjjel különösen közel állnak hozzátok. Emlékezzünk erre a bibliai igére: “Ő angyalait parancsolja felőled, hogy őrízzenek téged minden utaidon.” (Zsoltárok 91:11). Ez a vers arra emlékeztet minket, hogy az angyalok mindig készen állnak, hogy vigyázzanak ránk és segítsenek nekünk.

Ma éjszaka, amikor elcsendesedik a világ, és álomba merültek, legyetek nyitottak az angyalok jelenlétére. Hiszem, hogy az angyalok ma éjjel egy különleges ajándékot, egy teljesülő kívánságot hoznak számotokra. Ez lehet egy váratlan megoldás egy régóta fennálló problémára, egy belső béke érzése, vagy egy inspiráló álom, ami útmutatást ad a következő lépéseitekhez.

Legyetek figyelmesek az apró jelekre és az intuícióra, amelyek segíthetnek megérteni, hogy milyen kívánság teljesülhet ma éjszaka. Ezek az angyali üzenetek az Univerzum módjai, hogy megmutassa: figyel rátok és támogat benneteket minden lépésetekben.

Angyali áldás imája:

“Drága Mennyei Atyám, hálás szívvel köszönöm az angyalaid jelenlétét és védelmét. Kérlek, éjszakára küldd hozzám az őrangyalomat, hogy őrizze álmomat és segítsen megvalósítani egy szívem mélyén hordozott kívánságomat. Nyisd meg szívemet és elmémet, hogy észrevegyem és elfogadjam az angyalok üzeneteit és az általuk küldött ajándékokat. Áldd meg a mai éjszakát békével, megértéssel, és szeretettel, hogy ébredésemkor új erővel és örömmel telve kezdhessem a napot.

Ámen.”

Kedves Olvasók, bízzatok abban, hogy ma éjszaka az angyalok különleges ajándékot hoznak számotokra. Legyetek nyitottak az égi jelenlét érzésére, és fogadjátok el a szeretetet, amelyet az angyalok közvetítenek felétek. Hiszem, hogy az angyali jelenlét erőt és bátorítást ad nektek, hogy megvalósíthassátok álmaitokat és kívánságaitokat!

Áldásokkal és szeretettel töltött éjszakát kívánok, tele angyali áldással és csodákkal!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!