Ma éjszaka béke száll a házadra, egészség a családodra!

Ma éjszaka béke száll a házadra, egészség a családodra!

Kedves Barátaim és Szeretett Lelki Társaim,

Ahogy ma este lehunyjuk a szemünket, és átadjuk magunkat az éjszaka csendjének, szeretném, ha tudnátok: egy különleges áldás vár rátok. Egy olyan áldás, amely mély békét és egészséget hoz a házatokra és a családotokra. Ez nem csak egy remény, hanem egy ígéret – egy ígéret, amelyet az égiek ma éjszaka beteljesítenek életetekben!

„Békességet hagyok rátok, az én békémet adom nektek; nem úgy adom, ahogy a világ adja. Ne nyugtalankodjék a szívetek, se ne féljen.” (János 14:27)

Ebben a gyönyörű igeversben Jézus azt ígéri nekünk, hogy a békéje, amely minden értelmünket felülmúlja, velünk lesz. Ma éjszaka, amikor a csillagok felragyognak az égen, és a világ pihen, a Szentlélek béke és gyógyulás áradatát küldi a házatokra és a szeretteitekre.

A következő napokban és hetekben észrevehetitek, hogy a családotokban és otthonotokban uralkodó légkör megváltozik. A stressz és a feszültség, amely talán terhelt benneteket, elkezd enyhülni, és helyét a béke és harmónia veszi át. Az egészség, amelyért imádkoztatok, megkezdődik a csodálatos útján a gyógyulás felé, és a hitetek megerősödik, ahogy látjátok Isten kegyelmének működését az életetekben.

Engedjétek, hogy hozzak egy imát ma estére:

Drága Égi Atyánk,

Hálás szívvel közeledünk Hozzád ezen a csodálatos estén, és köszönjük Neked előre a békét és egészséget, amelyet ígértél nekünk és családunknak. Kérünk Téged, áraszd ránk a Te Szentlelkedet, hogy otthonunkat betölthesse a Te békéd és gyógyító jelenléted. Adj erőt és hitet nekünk, hogy bízzunk ígéreteidben, és nyissuk meg szívünket és lelkünket, hogy teljes mértékben befogadhassuk áldásaidat. Áldd meg családunkat, és őrizd meg egészségünket, ahogy csak Te tudod.

Ámen.

Kedves Barátaim, emlékezzetek, ma éjszaka, amikor a csend betölti a teret, és a béke lehull rátok, tudjátok, hogy ez Isten kegyelmének és szeretetének a jele. Hagyjátok, hogy ez a béke és egészség átjárja a szíveteket és otthonotokat, és higgyetek abban, hogy Isten gondoskodik rólatok minden körülmények között!

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!