Ma megérkezik hozzád a hiányzó pénzösszeg: Minden pénzügyi akadályt sikeresen eltávolítottál!

Ma megérkezik hozzád a hiányzó pénzösszeg: Minden pénzügyi akadályt sikeresen eltávolítottál!

Üdvözöllek, Drága Olvasó!

A bőség és a jólét mindannyiunk számára elérhető, és ma örömmel osztom meg veled a Bőség Imáját, amely segít megszabadulni minden pénzügyi akadálytól és bevonzani a szükséges pénzösszeget életedbe.

Ez az ima segít felismerni és elengedni a pénzügyi korlátokat, amelyek visszatartanak minket a bőségtől, és segít megtapasztalni a végtelen jólétet. Íme, a Bőség Imája:

“Drága Univerzum, hálás vagyok mindenért, amim van. Most, ahogy elengedem a félelmeimet és korlátaimat, kérlek, töltsd meg életemet bőséggel. Kérem az angyalokat, hogy segítsenek eltávolítani minden pénzügyi akadályt, és hozzanak gazdagságot, jólétet és harmóniát életembe. Hiszek a bőség erejében és a végtelen lehetőségekben. Ámen.”

A Bőség Imája elmondásának gyakorlata egyszerű, de hatalmas. Íme néhány gyakorlati tanács, hogyan használd:

  1. Hálát adj mindenért, amid van: Kezdd az imát azzal, hogy hálát adsz mindenért, amid van. Ez segít ráhangolódni a bőség frekvenciájára.

  2. Engedd el a félelmeidet és korlátaidat: Amikor elmondod az imát, engedd el a félelmeidet és korlátaidat. Ezek gyakran akadályoznak minket a bőség elérésében.

  3. Bízz az Univerzumban: Az ima csak akkor működik, ha bízol az Univerzumban. Bízz abban, hogy a bőség a tiéd lehet, és hogy az Univerzum mindig a legjobbat kínálja neked.

A Bőség Imája elmondásának gyakorlata segít felismerni és elengedni a pénzügyi korlátokat és félelmeket, és segít bevonzani a bőséget és jólétet életedbe. Ahogy elmondod ezt az imát, érezd, hogy minden pénzügyi akadály eltűnik, és a hiányzó pénzösszeg hozzád érkezik.

Ne feledd, a bőség az Univerzum természetes állapota, és mindannyiunk számára elérhető. Bár a pénzügyi nehézségek ijesztőek lehetnek, mindig emlékezz arra, hogy az Univerzum mindig a legjobbat kínálja neked.

Ne feledd: “A bőség az Univerzum ajándéka számodra. Fogadd el nyitott szívvel.” – Doreen Virtue

Áldásodra, szeretetben és fényben,

pozitív gondolatok blog

A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK