Mai nap üzenete: Az Univerzum ma rád mosolyog!

Mai nap üzenete: Az Univerzum ma rád mosolyog!

Kedves Olvasó, lelki társam és útitársam ebben az életben! Ma, a rendkívüli 2023. szeptember 23-ai napon, valami csodálatos dolog fog történni! Az égi energiák ma egyszerűen pezsegnek és rád várnak, hogy feltöltődj és megtaláld a lelkedben rejlő csodálatos energiákat!

Numerológia és Asztrológia

A mai dátum, 2023.09.23, egy rendkívül erőteljes szám a numerológiában. A 2, 3 és 9 számok egyensúlyt, teremtést és spirituális bölcsességet szimbolizálnak. Ez nem véletlen, az Univerzum ma kinyitja előtted az ajtókat! Asztrológiailag a Nap a Mérleg jegyében áll, ami a harmóniát és az egyensúlyt képviseli. A csillagok ma rád mosolyognak!

Ma olyan áttörések várnak rád, amikre nem is gondolnál. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire könnyedén mennek a dolgok, főleg a párkapcsolatokban és az anyagiakban. Az angyalok azt suttogják, hogy most van itt az ideje, hogy befektess azokba a projektekbe, amelyek igazán számítanak számodra!

Angyali Gyakorlatok a Hétvégére

  1. Mély meditáció: Tölts el 15-20 percet csendben, és légy nyitott az angyali üzenetekre.

  2. Szív-jóga: Gyakorolj egy kis szív-jógát, hogy megnyisd a szívcsakrádat.

  3. Tudatos légzés: Tanuld meg, hogy milyen a tudatos, mély légzés, ami segít az összpontosításban és a nyugalom megtalálásában.

Ha úgy érzed, hogy ez a cikk és a benne található gyakorlatok és üzenetek segítettek, kérlek, oszd meg a három kedvenc Facebook csoportodban. Tudod, a megosztás erőt ad az áldásoknak, és minél többen olvassák, annál erősebb lesz az üzenet! Ne felejts el kommentelni is! Ha találtál benne valamit, ami segített, kérlek, tedd közzé és köszönd meg!

 

Hálás vagyok, hogy elolvastad ezt a cikket. Az Univerzum most veled van, és az égi áldások csak arra várnak, hogy észrevedd őket. Ne felejtsd el, ma különösen erős az égi segítség, és bármi lehetséges!

Fényben és szeretetben, az Univerzum

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK