Mai nap üzenete: egy új kezdet üzenete

Ma az angyalok egy új kezdet üzenetét hozzák Neked. Míg tegnap még lépten-nyomon akadályokba ütköztél, ma már megjelenik egy másik energia is, ami akár merész tettekre is sarkallhat Téged.

Ma az Univerzum energiái olyan harmonikus kapcsolatot hoznak létre, amelyek cselekvésre ösztönöznek,  a jó értelemben vett lendület energiáját hozzák el a térbe. Szóval – ha toporogtál is az elmúlt napokban, hetekben – most végre beindulhatnak a dolgaid. Egyrészt végre újra lesz kedved, határozottságod, erőd, másrészt a zavaró hátráltató hatások is eltűnhetnek végre a környezetedből.

Most új irányt vehet az életed. Lehetséges, hogy teljesen újszerű dolog felé indulsz el, de az is lehet, hogy egy olyan új helyzetbe állsz bele, ami ellen eddig minden erőddel tiltakoztál. Most új nézőpontot kaphatsz mindarra, ami zajlik az életedben, és új ismeretekhez is hozzájuthatsz. Ez alatt akár szakmai tudást, de önmagad tisztán érzékelését és tapasztalását is értheted.

Az új beáramlásával együtt a régi elengedése is zajlik. Ez egyénenként eltérő jelentést hordozhat, hisz van, akinek egy korábbi munkahelytől, az eddigi lakóhelyétől, vagy egy konkrét személytől kell elbúcsúznia, elválnia. Mások számára a régi minták elengedése és újak beengedése a nagy feladat. Ez utóbbi sokkal gyakoribb, és érdemes is róla kicsit bővebben beszélni.

Ez az időszak – ahogy arról sok helyen olvashattál, és bizonyára tapasztaltad is – a gyökeres, mély átalakulások ideje. Ami nem rezeg össze az életfeladatoddal, a lelked útjával és a Felsőbb Éned bölcsességével, annak meg kell változnia. A Te életedben is vannak olyan területek, helyzetek, kapcsolatok, amelyeket nem folytathatsz tovább úgy, ahogy eddig. Ez nagyon erős belső transzformációval is jár, mert ahhoz, hogy bizonyos lépéseket megtegyél, a személyiséged, és az érzelmi világod is meg kell(ett), hogy változzon. A mai nap arra is kiváló alkalom, hogy ebben a lelki-érzelmi munkában vedd észre és lásd meg az újfajta hozzáállás lehetőségét, amely egy fontos felismerésen alapul önmagadról.

Most a saját új oldaladat is megismerheted. Azt a Nőt vagy Férfit, akinek talán más tervei és vágyai vannak, mint amire eddig gondolt. Azt az embert, aki – nagyfokú őszinteséggel és bátorsággal felvértezve – be meri vallani és fel meri vállalni, hogy valami változik benne, hogy új érzéseket, gondolatokat és vágyakat tapasztal, és ezeknek végre helyet is ad az életében.

Ha eddig az az ember voltál, aki mindig a háttérbe vonul, most visszaveheted az életed irányítását. Ha mindig mindenkinek segítettél, még a saját energiád elvesztése árán is, most megtanulhatsz nemet mondani. Ha tagadtad egy fontos érzelmed (lehet ez negatív vagy pozitív egyaránt), végre felvállalhatod. Szerény, visszafogott lényedben megtalálhatod a csábító, buja Nőt…. a nőcsábászban a szerelmes Férfit, a szingliben a családra vágyót, az elkötelezettben a függetlent…

Mivel a mostani bolygóállás kedvez a kockázatvállalásnak is, és ezért tényleg sokak számára most van a nagy változás ideje, nagyon is jól jöhet az angyalok támogatása. Fordulj egy imában vagy meditációban a Teremtőhöz, és kérd, hogy a legjobb úton-módon érkezzenek meg hozzád az égi segítők! Az angyalok tartják körülötted a teret, erőt és vigaszt nyújtanak, segítenek fenntartani a lelkesedésed és a hited, valamint mindenütt jeleket hagynak Neked, hogy megerősítsenek a szándékodban. Engedd át magad az áramlásnak, engedd, hogy megújuljon a gondolkodásod, elmélyüljön és árnyalódjon az érzelmi világod!


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL