Mai nap üzenete: Engedd el a félelmeidet…

Mai nap üzenete: Engedd el a félelmeidet…

Amikor ismeretlen területre érsz, teljesen természetes, hogy felkavarodnak a dolgok. Gondolatban mindenféle szörnyű forgatókönyvek játszódnak le azzal kapcsolatban, hogy mi minden rossz történhet. Kétségek gyötörhetnek, bizonytalannak érezheted magad, s az előtted álló út tele lehet kihívással és veszéllyel. Esetleg meg is akadsz olykor, és nem mersz továbblépni.

Félelmeink nagy része valójában nem is az. Az igazi félelem ösztönös reakció, amely valóságos életveszély esetén jelentkezik, tehát nem valamilyen helyzet vagy körülmény váltja ki, hanem az is lehet, hogy mi magunk idézzük elő azzal, hogy egy helyzetet életveszélyesnek gondolunk. Legyél higgadt és éber, s hidd el, hogy valójában semmi rossz nem történhet veled, ha pedig veszélybe kerülsz, akkor működésbe lépnek az ösztöneid.

Ha pedig ez a helyzet, tudni fogod, hogy mit kell tenned. Ha tisztában vagy vele, hogy a saját gondolataid miatt érzel félelmet, és hogy igazán semmilyen valóságalapja nincs, lassan vegyél néhány mély lélegzetet. Szólítsd meg azokat a szellemeket, amelyek korábban is segítettek, megóvtak már. Egy kis biztatásért fordulj egy közeli baráthoz vagy családtaghoz, ők majd segítenek összeszedni magadat. Idézd fel a múltból azokat az eseteket. amikor féltél vagy veszélyben voltál, és nemcsak hogy túlélted, hanem sérülés nélkül megúsztad az ügyet.

Az is megoldás, ha átnevezed félelem szót: hívd inkább izgalomnak, hiszen ez a kettő hasonlóképpen mutatkozik az embernél. A legfontosabb, hogy bízz a spirituális vezéredben, az ösztöneidben és a barátaidban, akik mind vigyáznak rád az utadon.


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


A “Boost Positive Energy” pozitív változásokat hoz az életedbe, meditációs, gyógyító zene. Ez egy 8 perces nyugtató meditációs zene, amelyet tökéletesen alvás meditációra terveztek, eltávolítja az összes körülöttünk lévő negatív energiát, a tudatalatti akadályokat, megteremti a belső békét, gyógyulást, pozitív energiát hoz létre, enyhíti a stresszt és a depressziót. Vonzza a pozitív energiát, ellazítja a testet, elmét és a lelket.

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


10 perces megnyugtató, stresszoldó, gyógyító pihenés – elengedésre hangolva!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák, amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL