Mai nap üzenete: erőteljes Égi áldás érkezik feléd, fogadd el!

Kapcsolatban vagy nagyszerűségeddel?
Találd meg a módját, hogy tudsz több örömet vinni az életedbe. Tudatosítsd magadban az érzelmi kihívásaidat vagy blokkokat, hogy el tudd engedni őket. Kerülj kapcsolatba belső ragyogásoddal, és sugározd fényedet.

Engedd el az életedben lévő sok stresszt. Szabadulj meg a frusztráló akadályoktól. Hangolódj az angyalokra, hagyd, hogy az isteni vezetés világítsa be az utadat, és a megfelelő helyre kerülj a megfelelő időben. Áradj, és hagyd, hogy a belső vezetőd mutassa az utat. Halld meg a csendes kis belső hangot, hogy megtaláld a keresett válaszokat.

Segítő mantra: életem dinamikus, és tele van vibráló energiával. Csupa erő vagyok. Hiteles és hűséges vagyok. Magabiztosan mutatom meg valódi természetem másoknak. Nagyszerű dolog azzá válni, aki lehetek. Tele vagyok az életemet szebbé tevő örömmel és jósággal.


TOVÁBBI SEGÍTSÉG AZ ANYAGI JÓLÉTHEZ- OLVASD EL EZEKET IS:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel áldásos erejét!

Ima anyagi áldásért, amely akkor is működik ha kételkedsz benne!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL