Mai nap üzenete: Szerencsés időszak kezdődik, és teljes bőségben élhetsz

Mai nap üzenete: Szerencsés időszak kezdődik, és teljes bőségben élhetsz!

Szerencsés időszakban vagy, és hamarosan bőségben élhetsz, ezért meg kell tanulnod elfogadni el azt a sok jót, amit az élet kínál.

Egyéb jelentések: Termékenység, megújulás, regenerálódás, újjászületés, hit, család, Szűz Mária, bőség, remény, meditáció, ima, finomság, öröm, vakmerőség

Jelenleg meglehetősen kedvező élethelyzetben vagy. Megtapasztalhatod, hogy a dolgok jól működnek, és a jövőben nagyon kevés erőfeszítésre van szükséged. A vágyaid akár rövid idő alatt megvalósulnak, ezért tudatosan ügyelj arra, hogy gondolatban mit kívánsz. Ha elkalandozol, és álmodozni kezdesz arról, ami hiányzik az életedből, gondold végig, és legyél hálás azért a sok mindenért, ami megadatott: van mit enned, van fedél a fejed felett, vannak szeretteid, sőt maga az élet is egy megismételhetetlen ajándék.

Aki őszintén hálás, annak megadatik a jólét, a boldogság és a szerencse. Ezért fontos, hogy ne csak kérni tudj, hanem tanulj meg hálát adni mindazért, amit az élet felkínál Neked.

Kérj tehát bármit, majd rögtön utána képzeld el, hogy már meg is van az, amit kértél. Figyeld meg milyen érzés, ha belegondolsz, hogy teljesült a vágyad. Próbáld meg kiszűrni azokat a feltételes, berögzült gondolatmeneteket, amelyek akadályoznak abban hogy elfogadd, amit kértél. Ha megtalálod, térj vissza a hála gondolatához. Mindenképpen fejezd ki háládat, mintha megvalósult volna, amit kértél, és most megköszönnéd, s továbbra is figyeld a saját gondolataidat, és hogy mi akadályozza az elfogadást.

Ha ugyanis kérsz valamit, majd azonnal negatív gondolataid támadnak, hitetlenkedni kezdesz, és az olyan, mintha nem is kértél volna.

Tehát kérj… aztán merj hinni és elfogadni!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL