Megérkezik a várva várt gyógyulás – a nehéz időszak után!

Megérkezik a várva várt gyógyulás – a nehéz időszak után!

Kedves Olvasóim,

Az életünk során mindenki átmegy olyan időszakokon, amikor minden sötétnek és reménytelennek tűnik. A gyógyulás után vágyakozás néha hosszú és fárasztó út lehet, de mindig van fény az alagút végén, és az angyalok segítenek nekünk abba az irányba haladni.

A gyógyulás érkezése néha olyan, mint a reggeli napfény, ami áttör a sötétségen: először csak pislákol, majd erőre kap és teljes fényében ragyog.

De hogyan ismerhetjük fel a gyógyulás pillanatát, amikor a nehézségek után megérkezik? Először is, érezzük a belső változásokat. Érezzük, hogy kezdünk jobban lenni, hogy erősebbek vagyunk. Az angyalok gyakran üzennek nekünk érzéseken, gondolatokon és intuíciókon keresztül.

Hadd osszak meg veletek egy imát, ami segíthet a gyógyulás megérkezésének felismerésében:

“Szeretett Angyalok, kérlek, segítsetek nekem észrevenni és elfogadni a gyógyulás pillanatait. Kérem, hogy adjatok erőt és bátorságot, hogy továbbra is követhessem a gyógyulás útját. Köszönöm, hogy mellettem vagytok, és segítetek nekem ezen az úton. Ámen.”

Az ima után, emlékezzünk arra, hogy bármilyen nehéz is az időszak, mindig van remény és lehetőség a gyógyulásra. Az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek és támogassanak minket.

Zárjuk ezt a bejegyzést egy áldással:

“Áldjon meg téged az ég és az angyalok a gyógyulásodban. Adjanak erőt, bátorságot és reményt, hogy mindig találd meg a fényt a sötét időszakban. Szeretet, béke és erő kísérje utadat. Áldás és fény legyen veled. Ámen.”

A gyógyulás folyamata néha hosszú és nehéz, de az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek és támogassanak minket. Nyisd meg a szívedet, és fogadd el az angyalok segítségét. A fény mindig megtalálja az utat a sötétségben, és a gyógyulás végül mindig megérkezik.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és soha ne feledd: soha nem vagy egyedül a gyógyulás útján.

Szeretettel,

Pozitív gondolatok blog

A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK