Melyik csodás kártyát húzod? Ezt jósolja a párkapcsolatodról

kártyát1212 - Melyik csodás kártyát húzod? Ezt jósolja a párkapcsolatodról

Melyik csodás kártyát húzod? Ezt jósolja a párkapcsolatodról

Az első kártya jóslata: fejlődés

A kártya jóslata szerint a fejlődés egy folyamat, amellyel pozitív irányban változik az életed. Minden esemény lehetőség a fejlődésre, a tudatosság felismerésére. Az univerzum törvénye szerint minden, ami veled történik, a lelki fejlődést szolgálja. Amikor képes leszel megérteni, hogy valójában mindent magad teremtesz az életedben, akkor találsz a valódi bölcsesség útjára. A tapasztalatok valójában az élet ajándékai, melyeket pontosan azért kapsz, hogy önmagadra ébredhess. Az akadályok, a nehézségek téged segítenek, ha ezt nem is mindig érzed így. Amikor képes leszel hálát érezni a problémákért, amelyek tanítottak, erősebbé tettek téged, akkor válsz valódi bölccsé. A párkapcsolatok is tanítanak, éppen ezért is légy hálás a múltbeli tapasztalatokért. Olyanná formáltak, alakítottak téged, amilyen most vagy. Elindítottak a fejlődés, a lelki érettség útján. Amikor valóban hálát érzel a múlt eseményeiért, könnyedén bevonzod a hozzád leginkább illő társat is.

A középső kártya jóslata: megbocsátás

A kártya jóslata szerint itt az idő, hogy megbocsáss és elengedj minden fájdalmat, haragot, felháborodást, keserűséget a szívedből. Engedj el végre minden negatív érzést a lelkedből, a gondolatokat az elmédből. Szabadulj meg, lépj túl a múlt bánatán, szomorúságán, mert ezek az érzések felégetik a lelkedet. A megbocsátással a szíved is megtisztul. Ez a felszabadító érzés pedig a legnagyszerűbb ajándék, amit csak az univerzum adhat neked. Mindenki követ el hibákat, mindenki tévedhet és mindenki szenvedhet valaki miatt. A tudattalanul is elkövetett vétségek nagyon fájdalmasak lehetnek, valójában mégis mindegy, mi történt a múltban, mert a jelen tapasztalata, eredménye a legfontosabb. Isten megbocsátja a vétkeidet, ezért bocsáss meg magadnak és persze mindenki másnak is. Ha még úgy érzed, képtelen vagy a megbocsátásra, akkor gondolj közben magadra, mert csak magadat bántod a negatív érzésekkel. Akadályozod a szeretet, a szerelem természetes áramlását, ezért nem találod a társadat, vagy ezért küzdesz nehézségekkel a kapcsolataidban.

A harmadik kártya jóslata: azonosság

A kártya jóslata szerint pontos képet alakítottál ki  magadról, ismered a képességeidet, az erősségeidet. Azonosultál a testeddel, az elméddel, kialakítottál magadban egy sajátos világot, hitedet. A valódi szenvedélyt, a vágyakat valójában elrejted, mert egy hamis képnek szeretnél megfelelni. Talán nem is tudod pontosan, ki is vagy valójában. A személyiségedet mindennap a szerint formálod, hogy épp melyikkel tűnsz a leginkább elfogadhatónak, szerethetőnek mások szemében. Vedd észre, ez nem te vagy, hanem valaki, aki folyamatosan önmaga ellen tesz. Amikor felismered mindazt, amit kifelé mutatsz, aminek meg akarsz felelni, akkor vetkőzheted le az álszemélyiségeket magadról. Légy az, aki te vagy, mert csak így lehetsz igazán boldog, sikeres és elégedett. Gondold végig, vajon ki lakik a lelkedben, ki is vagy te valójában? Ismerted magad valaha is? Amikor mélyebben is elmerengsz ezeken a kérdéseken, akkor ébredhetsz rá a valóságra. Akkor nyílsz ki, akkor éled önmagad, és akkor talál rád a valódi szerelem is.

FORRÁS: http://www.szorakozzonline.hu/2018/05/03/melyik-csodas-kartyat-huzod-ezt-josolja-a-parkapcsolatrol/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL