Melyik mandalát választod? Ez a fel nem oldott karmád!

Ez a megoldatlan karmád, ha az első mandalát választottad

A fel nem oldott karmád a mérgező kapcsolatokra vonatkozik, ha ezt az első mandalát választottad. Többféle karmikus kapcsolatod lehet az életedben. Könnyen lehetséges, az a szüleiddel, a szerelmeddel, a barátokkal, esetleg a munkatársakkal függ össze. Talán vannak olyan kapcsolataid, amelyek inkább lehúznak, és hátráltatnak téged, mintsem segítenének az utadon. Az előző inkarnációban ők lehettek azok, akik lenéztek, semmibe vettek téged, holott te nagyon is szeretted őket. Mindez a feltétel nélküli szeretetre tanított téged, végül mégis egyedül maradtál, elhagytak téged. Talán éppen ez a múltbéli tapasztalat okozza, hogy mindenkiről a lehető legjobbat feltételezed. Nem veszed észre a hibákat, mert az előző életben olyan sokat voltál egyedül. Rettegsz a magánytól, ezért benne maradsz a fájdalmas és mérgező kapcsolatokban. Aztán végül mégis magadra maradsz a fájdalmakkal. A karmád szerint fel kell ismerned, hogy senkit sem tudsz megváltoztatni. Bármennyire is szereted, el kell engedned ezeket a társakat, hiszen ez a karmikus leckéd. Fel kell ismerned a figyelmeztető jeleket, és tovább kell lépned a bántó, mérgező kapcsolatból. Amint képes leszel mindezt felismerni, a valódi boldogság is megérkezik az életedbe.

Ez a karmikus leckéd, ha a középső mandalát választottad

Az önbizalom hiányát hozod az előző életedből karmikus feladatként, és azt is, hogy saját magad akadályozod, hogy elérhesd a céljaidat. Számos meggondolatlan, ostoba döntést hoztál az előző életben az egészségeddel, a pénzügyekkel, a munkával kapcsolatosan. Ezek azok, amelyek a mostani életedben karmikus leckeként köszönnek vissza. A fájdalmas múltbéli tapasztalatokkal, hibás döntésekkel aláástad a magabiztosságodat. Nem hiszel magadban, és nem is igazán tudod elfogadni és szeretni az embert, aki vagy. Mindenki követ el hibákat, és mindenki tévedhet az életében. A lényeg, hogy felismerd ezeket a döntéseket és bocsásd meg magadnak a hibákat. Ne csak a sikertelenségre összpontosíts, inkább azt nézd meg, mi mindent értél el és valósítottál meg máris. Ne veszítsd el a motivációdat, keress újabb és újabb kihívásokat, amellyel erősíted magad. Csak a saját véleményed számít, senki másé. Légy őszinte és igazságos, és fogadd el magad annak, aki vagy. Megérdemled a szeretetet és az önbizalmat.

Ez a karmikus leckéd, amennyiben a harmadik mandalát választottad

Alaposan megrogyott a hited a többi emberben az előző életekben, ha ezt a mandalát választottad. Nagyon sokan kihasználtak, becsaptak, elárultak téged. Ez a keserű múltbeli tapasztalat okozza, hogy nagyon nehezen szavazol bizalmat másoknak a mostani életedben. Talán magad sem tudod pontosan, miért érzed folyton a bizalmatlanságot, de az is lehet, már felismerted, hogy meg kellene bíznod a többiekben, mégsem voltál képes minderre eddig. Az akadályokat leküzdheted, de ehhez meg kell nyitnod a szívedet. Légy türelmes magaddal. Most, hogy már tudod, mi okozza benned a bizonytalanságot, lassanként felszámolhatod a kínzó érzéseket. Adj időt magadnak mindehhez. Könnyen lehet, eleinte nem tudod, mit és hogyan tégy, ne erőltesd, hagyd, az érzés magától alakul ki benned. Használd a megérzéseidet, amelyek sosem csapnak be, pontosan tudni fogod, ki az akinek bizalmat szavazhatsz, és ki az, akit tanácsosabb elkerülni. Amint helyreáll az önmagadba vetett bizalmad, mások felé is képes leszel tiszta szívvel nyitni.

FORRÁS: http://www.szorakozzonline.hu/2018/04/21/melyik-mandalat-valasztod-ez-a-fel-nem-oldott-karmad/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL