Mihály Arkangyal üzenete a mai napra: Álmodj nagyot, segítek a megvalósításban!

Mihály Arkangyal üzenete a mai napra: Álmodj nagyot, segítek a megvalósításban!

Drága lelkem,

Mihály Arkangyal jelenlétével és szeretetével vagyok itt, hogy bátorítsalak téged, engedd szabadon a legféltettebb álmaidat. Emlékeztetni szeretnélek, hogy nincsenek korlátozások, amikor a lelked legmélyén megbúvó vágyaidról van szó. Az Univerzum bőkezű, és szeretettel várja, hogy megvalósítsd legféltettebb álmaidat.

Álmodj nagyot, mert te csodálatos vagy, és megérdemled a legnagyobb álmok megvalósulását. Ne félj attól, hogy nagyra törőnek tűnhetnek ezek az álmok, és ne hagyd, hogy a kétségek eluralkodjanak rajtad. Mihály Arkangyal és az angyali birodalom ereje melletted van, és segíteni fognak abban, hogy megtaláld a bátorságot és az erőt az álmaid megvalósításához.

Az Univerzum minden nap csodálatos ajándékokkal teli. Ezeket az ajándékokat neked szánta. Ne félj elfogadni őket, és használd őket arra, hogy építsd az álmaidat.

Amikor álmodsz, az Univerzummal együtt teremtesz. A végtelen lehetőségek tárháza áll rendelkezésedre. Tudd, hogy bármilyen nagynak tűnő álmot is képes vagy elérni, mert te egy végtelen lény vagy, aki végtelen képességekkel rendelkezik.

Ne feledd, hogy az angyalok mindig ott vannak, hogy támogassanak, és hogy fényt vigyenek az utadra. Ne habozz hívni őket, ha segítségre van szükséged. Bátran lépj előre, és élvezd az utad minden lépését, mert tudnod kell, hogy a legnagyobb álmaid valóra válnak.

Szeretettel és fényben,
Mihály Arkangyal és a Te Angyalaid!

Pozitív gondolatok blog

A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK