Mihály arkangyal üzenete a mai napra: Az égi birodalom áldjon meg téged erővel és bátorsággal, hogy szembeszállj a kihívásokkal, és győzedelmesen kerülj ki belőlük, miközben a szerencse és a bőség útján jársz

Mihály arkangyal üzenete a mai napra: Az égi birodalom áldjon meg téged erővel és bátorsággal, hogy szembeszállj a kihívásokkal, és győzedelmesen kerülj ki belőlük, miközben a szerencse és a bőség útján jársz!

Drága Lélek,

Ezen a napon, Mihály arkangyal szeretettel és erővel támogat téged. Az ő védelmező energiája körülvesz, hogy segítsen megerősíteni és tisztítani a lelkedet a félelmektől és a kétségektől.

Mihály arkangyal üzenete:

“Emlékezz rá, hogy az erő és a bátorság benned él, és az Univerzum mindig támogatja a te boldogságod és növekedésed érdekében.”

Szerencsehozó áldás:

“Az égi birodalom áldjon meg téged erővel és bátorsággal, hogy szembeszállj a kihívásokkal, és győzedelmesen kerülj ki belőlük, miközben a szerencse és a bőség útján jársz.”

Mihály arkangyal arra emlékeztet téged, hogy benned van a hatalom a változások meghozatalához az életedben. Az ő támogatásával képes leszel megtalálni a belső erődet és bátorságodat, hogy átlépj a félelmeiden és korlátjaidon, és elérj az álmaid és életed céljai felé. Az üzenet fontossága abban rejlik, hogy ráébredj a benned rejlő erőre, és bizalommal lépj előre az életedben.

Az angyalkártya emellett arra kér téged, hogy hívd Mihály arkangyalt, amikor szükséged van erőre, bátorságra és védelemre. Ő mindig ott van melletted, és készen áll arra, hogy segítsen neked az életed útján. Bízz benne és az égi birodalom szeretetében, hogy megtaláld a helyed és boldogságodat a világban.

Jókívánságaim küldöm neked, hogy megtapasztald Mihály arkangyal védelmező és erősítő energiáit. Emlékezz rá, hogy sosem vagy egyedül, és az Univerzum összhangban van veled, hogy elérhesd a boldogságot, a szerencsét és a bőséget.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK