Mihály Arkangyal üzenete – Hittel és erővel előre!

Mihály Arkangyal üzenete – Hittel és erővel előre!

Üdvözöllek kedves Olvasónk!

Ma egy különleges üzenetet szeretnék megosztani veled, amelyet Mihály arkangyal közvetített nekem. Az angyalkártya, amit húztam, az “Erő és bátorság” kártya volt.

Mihály arkangyal üzenete:

“Kedves Lélek, tudom, hogy nehéz időket élünk, és a félelem sokakat eluralkodik. Azonban emlékeztetni szeretnélek arra, hogy benned rejlik az erő és a bátorság, amelyre szükséged van ahhoz, hogy legyőzd az akadályokat. Tudd, hogy Mihály arkangyal melletted áll, és védelmező energiájával támogat minden lépésedben.

Ebben a pillanatban is, amikor ezt az üzenetet olvasod, érezd Mihály arkangyal jelenlétét és erejét magad körül. Képzeld el, ahogy az angyali fény átjárja a testedet és elmédet, erőt és bátorságot adva neked. Ne félj, mert bármilyen nehézséggel szembenézel, tudnod kell, hogy soha nem vagy egyedül.

Ne feledd ezt az angyali idézetet: “Az angyalok ott vannak, hogy megmutassák neked az utat, amikor elveszettnek érzed magad, és erőt adjanak, amikor fáradtnak érzed magad.” – Debbie Malone

Bízz Mihály arkangyalban és az angyalokban, akik mindig ott vannak, hogy segítsenek és támogassanak. Bátran fordulj hozzájuk imában és meditációban, hogy megtapasztald a végtelen szeretetüket és segítségüket.

Legyen áldott és erőteli a napod!”

Ezt az üzenetet Mihály arkangyal küldte számodra, hogy erőt és bátorságot adjon neked ebben a nehéz időszakban. Remélem, hogy ez az angyali üzenet átsegít a nehézségeken, és megerősít abban a hitben, hogy sosem vagy egyedül. Legyen szép napod, és ne felejtsd el, hogy az angyalok mindig melletted állnak!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK