Mihály Arkangyal védelme és útmutatása a mai napra

Mihály Arkangyal védelme és útmutatása a mai napra

Kedves Olvasók, ma egy különleges angyali üzenetet szeretnék megosztani veletek, amely Mihály Arkangyal közreműködésével érkezett hozzánk. Az általunk húzott angyalkártya “Bátorság és Erő” szimbóluma, amely Arkangyal Mihály erejét és védelmét sugározza.

Volt egyszer egy fiatal nő, aki számos kihívással szembesült az életében. Elveszettnek érezte magát és nem tudta, hogyan tovább. Egyik este mélyen elszánta magát, hogy segítséget kérjen az angyaloktól, különösen Mihály Arkangyaltól. Kérte, hogy adjon neki bátorságot, erőt és útmutatást nehéz helyzetében.

Az éjszaka közepén megjelent előtte Mihály Arkangyal, kék fényben ragyogva. A fényt békesség és szeretet töltötte be, és a fiatal nő érezte, hogy megszűnik a félelem és a bizonytalanság. Mihály Arkangyal megígérte neki, hogy mindig vele lesz, és segít neki legyőzni a nehézségeket.

Az angyali idézet, amelyet ma megosztunk veletek, Mihály Arkangyal szavai:

“Ne félj a sötétben, mert a fény mindig győzedelmeskedik. Bízz bennem, és légy erős, mert én mindig ott vagyok, hogy megvédjelek és útmutatást nyújtsak számodra.”

Ez a történet és az üzenet mindannyiunk számára emlékeztetőül szolgál arra, hogy bármikor kérhetjük Mihály Arkangyal védelmét és útmutatását. Legyen szó bármilyen nehézségről vagy kihívásról, soha ne feledjük, hogy az angyalok mindig ott vannak mellettünk, hogy segítsenek és támogassanak.

Oszd meg ezt az angyali üzenetet barátaiddal és szeretteiddel, hogy minél többen megtapasztalhassák Mihály Arkangyal védelmét és szeretetét.

Legyen áldásos napod!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK